Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Vacature Accountmanager buitendienst particuliere markt Nederland

Accountmanager buitendienst particuliere markt Nederland

Let op: deze vacature is gesloten

Het is wel mogelijk om een open sollicitatie te sturen. We reageren alleen op een open sollicitatie wanneer we met je in gesprek willen. De kans is dus aanwezig dat we niet op jouw open sollicitatie reageren. 

Locatie
Nederland 

Uren
40 uren per week

Niveau
HBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding of werkervaring)

Startdatum
In overleg

Let op: alleen sollicitaties met een uitgebreide motivatiebrief en curriculum vitae worden in behandeling genomen.

Heb jij een bruisende persoonlijkheid en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Bij Remon Waterontharders kom je terecht in een gezellig, maar dynamisch team. Samen met je collega’s is jouw grootste doel het verkopen van zoveel mogelijk waterontharders.

Wat ga je doen?

Je bezoekt door heel Nederland particuliere klanten die aan de binnendienst hebben aangegeven een waterontharder te willen kopen. Als je net zo enthousiast bent over onze waterontharders als dat wij zijn en je de klant hiervan goed weet te overtuigen zal het vervolgens niet moeilijk om de verkoop aan de keukentafel direct af te ronden. De binnendienst heeft het eerste klantcontact gehad en maakt voor jou de weekplanning. Doordat de afstanden door heel het land groot zijn zal je met enige regelmaat in een hotel moeten overnachten. Wij houden hierbij uiteraard zoveel mogelijk rekening met je thuissituatie. Uiteraard betalen wij deze overnachtingen i.c.m. een goede avondmaaltijd en ontbijt.

Inwerkperiode

Voordat je aan de slag kan is het natuurlijk belangrijk om goed te worden opgeleid. Daarom geven we je eerst in Leek (Groningen) intern een product- en verkooptraining. Woon je ver weg? Geen probleem! Wij regelen een hotel (op onze kosten). Na deze periode ga je nog één of twee dagen met één van onze installateurs mee op pad zodat je alle ins en outs van onze waterontharders kent. Na deze training kun jij vanuit jouw eigen omgeving aan de slag, uiteraard blijven we je dagelijks begeleiden.

Wat breng je mee?

Overige competenties

Wat bieden wij?

Bij Remon Waterontharders verdien je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je doorgroeien, heb je leuke enthousiaste collega’s en een informele werksfeer. Je komt te werken in een gezellig (klein) team dat waarde hecht aan je ideeën en verbeterpunten voor onze organisatie. Wij houden van korte lijnen. Bij ons heb je de mogelijkheid om als ZZP’er aan de slag te gaan of in vast dienstverband.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

Wie zijn wij?

Remon Waterontharders is onderdeel van Remon. Het begon allemaal bij Andries Reitsema. Als stallenbouwer voor de veehouderij kwam hij dagelijks over de vloer bij boeren en daar zag hij hoe de opbrengst van een agrarisch bedrijf afhankelijk is van vele verschillende factoren. Zo moet het vee voorzien zijn van het beste voer, de beste stalinrichting en…. het beste drinkwater.

Wat vanaf de oorsprong voornamelijk bedoeld was voor de agrarische sector, verbreedde zich al gauw naar overige sectoren zoals tuinders, industriebedrijven, aardwarmte, zwembaden, sportclubs en uiteraard waterontharders.

Door zijn gedrevenheid en succes groeide het bedrijf al snel uit zijn jasje. Het kantoorpand naast het woonhuis van Andries in het Groningse plaatsje Opende werd verruild voor een hoofdkantoor. Inmiddels heeft het familiebedrijf zich in ruim 40 jaar tijd weten uit te bouwen tot een geweldige onderneming met liefde voor het vak en meer dan 200 medewerkers, zowel actief in Nederland als in het buitenland.

En dat alles: met passie voor water!

Laat van je horen!

Herken jij jezelf in de functieomschrijving? Stuur dan snel je sollicitatie naar ons toe! Overtuig ons van jouw verkoopskills via jouw motivatiebrief. Heb je vragen over Remon Waterontharders en/of de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Pieter Schoute via: 06-47844412. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.