Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Een schitterende ervaring met de firma Remon! Vanaf het allereerste moment werden we uitstekend geïnformeerd. De monteur toonde meesterschap in zijn vak en voorzag ons van duidelijke instructies. Nu, bijna een maand later, zijn we oprecht verheugd over het behaalde resultaat.

Het is algemeen bekend dat sommige mensen hinder ondervinden van een smaakverschil in hun water, maar wij hebben daar gelukkig geen last van. Wat werkelijk opmerkelijk was, is dat tijdens mijn eerste douche-ervaring het leek alsof ik de zeep niet van mijn lichaam kon spoelen. Een ware verrassing! Dit betekent dat we aanzienlijk minder zeep nodig hebben, niet alleen bij het douchen, maar ook in de wasmachine en vaatwasser.

Kortom, we zijn uiterst tevreden met de geboden service van Remon. De deskundige begeleiding en het opmerkelijke resultaat hebben onze verwachtingen overtroffen. Zonder enige aarzeling bevelen we Remon ten zeerste aan voor een geweldige waterbehandelingservaring.

Profiteer nu

Eindejaars
actie 2023

Profiteer tijdens de eindejaarsactie van 300 euro korting!

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.