Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale t/m 31 juli

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Na een eerste contact via de website werd er binnen zeer korte termijn contact met mij opgenomen. Door de medewerker werd ik op een prettige manier van informatie voorzien en werden mijn vragen naar tevredenheid beantwoord. De offerte die ik kreeg was naar volle tevredenheid, ook nog gebruik mogen maken van een actie waarbij montage voor rekening van Remon kwam.
Door het wegvallen van een andere klus kon de monteur al op 1 december de waterontharder komen plaatsen, dus enkele weken na de order. Ik zelf had mijn twijfels gezien de afmetingen van de waterontharder (2 gescheiden units) of het geheel in de meterkast zou passen. Deze optie genoot mijn voorkeur, ook met betrekking tot het zout bijvullen.
Maar de monteur heeft keurig werk geleverd en de ontharder toch in de meterkast kunnen plaatsen, zonder dat de al aanwezige apparatuur onbereikbaar is geworden.
Ook de aansluiting op de afvoer in de kruipruimte is keurig verzorgd.
Daarna is alles netjes opgeruimd en binnen 2,5 uur was alles geregeld. Onze eerste indruk is dat het water inderdaad al voelbaar zachter is, terwijl natuurlijk nog lang niet alle leidingen meteen kalkvrij zijn.

Bedankt voor de snelle, keurige en vakkundige installatie,

Jan

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.