Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Bij het online zoeken van informatie over de ontharders van verschillende fabrikanten, bleek bij Remon veruit de meeste en ook zeer duidelijke informatie over hun producten te vinden te zijn. Na deze doorgenomen te hebben, had ik nog wat vragen en deze werden door de klantenservice (heel goed bereikbaar, heel vriendelijk en totaal niet opdringerig) heel duidelijk beantwoord. Hierdoor was mijn gevoel over Remon heel positief.

Omdat ook de prijs van hun ontharders (inclusief installatie) gewoon goed bleek te zijn (in veel gevallen lager dan bij veel bekende concurrenten), hebben we op advies van de klantenservice voor de Remon Deluxe Neva gekozen (mooi design, hars en zout in één unit en redelijk compact).

De monteur kwam op de afgesproken datum keurig op tijd om de ontharder te installeren. Onze voorkeur ging uit naar plaatsing in de garage (voldoende ruimte en geen “last” van geluid tijdens het spoelen). Aangezien alleen ons toilet tussen de garage en meterkast zit, is de afstand tussen de ontharder en de hoofdkraan maar een paar meter. Er kon schuin vanuit de garage naar de kruipruimte onder het huis worden geboord, zodat de leidingen hier doorheen konden worden getrokken en deze dus nergens in het zicht zijn. De installatie verliep vlekkeloos en was in een ochtend gepiept. Na afloop gaf de monteur (mooie vent! :-)) nog even een duidelijke uitleg over de werking, bediening en het onderhoud van de ontharder. Alle informatie is ook duidelijk beschreven in de bij de ontharder meegeleverde documentatie.

We hebben de ontharder nu ruim een maand en deze bevalt heel goed! Behalve het bijvullen van het zout (tot nu toe één keer hoeven doen), heb je er eigenlijk geen omkijken naar. Op het display kan je zien wanneer er voor het laatst is gespoeld en hoe lang het nog ongeveer duurt voordat dit opnieuw gaat gebeuren. Bij ons gebeurt dit gemiddeld één keer per week, ‘s nachts om 2 uur (zelf te bepalen).

Kortom: Wij zijn heel erg tevreden met onze Remon waterontharder!!!

Profiteer nu

Eindejaars
actie 2023

Profiteer tijdens de eindejaarsactie van 300 euro korting!

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.