Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale!

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Via google terecht gekomen bij Remon. Ik had telefonisch contact gezocht en werd vriendelijk geholpen met het de keuze voor het juiste product. Ik kreerg hier een offerte van via de mail en er werd een afspraak voor de montage gemaakt. De montage ter waarde van €300 zou volgens de website gratis zijn, maar of dit ergens bij de prijs toch ingegrepen zit zou ik niet weten. Het werd in ieder geval later in mindering gebracht.

Via communicatie via Whatapp met foto’s werd verder nagedacht over de juiste plek voor de installatie. Ik stond ervan te kijken dat deze twee apparaten nog in de meterkast zouden passen.

Rond afgsproken tijdstip stond de bijzonder vriedelijke monteur aan de deur, die trouwens helemaal vanuituit Friesland naar Margraten kwam, maar blijkbaar had hij nog wat klussen hier in de buurt en een overnachting.

De installatie duurde zo’n drie uur en werd keurig netjes gedaan, met uitleg van het apparaat. Ook werd het water op hardheid getest.

Ik heb nu een week de Tara 10 waterontharder. De eerste dag had het water een hele vieze smaak en was ik wat ongerust. De tweede iets minder, maar ik had contact opgenomen hierover. Na op advies het apparaat nogmaals te spoelen en een dagje te wachten werd de smaak normaler en nu is het prima.

Het water was dusdanig zacht, dat ik de zeep niet zo meer weggespoeld kreeg van mijn lichaam, dus heb ik de hardheid rond de twee ingesteld. Dit kan met een schroefje op het apparaat.

Verder zaten er nog vier zakken zout van 20 kg bij, waar ik met mijn waterverbuik misschien wel twee jaar mee kan doen.

Al met een tot nu toe een prima ervaring, alleen de geur en smaak de eerste dagen dan. Nu de smaak goed is en de hardheid hoop ik dat hij het heel lang blijft doen. Er is eindelijk weer schuim te zien in de wasmachine en de was wordt weer schoon. Ook is de kalkaanslag verdwenen.

De prijs is aan de hoge kant, maar het apparaat heeft dan ook eigenlijk geen onderhoud nodig en lijkt me een van de betere.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.