Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale t/m 31 juli

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Na lang wikken en wegen en meerdere offertes bij verschillende waterontharders bedrijven opgevraagd te hebben ben ik overstag gegaan en gekozen voor Remon Waterontharders.

Wat mij tevens opviel was dat ik in de dagen daarna werd teruggebeld door de concurrentie en vroegen aan mij voor welk waterontharders bedrijf ik gekozen had omdat er nogal dubieuze concurrent bedrijven op de markt actief zijn.

Allemaal zeiden ze jammer, maar u heeft een goede keuze gemaak. Dit bedrijf levert een zeer goed apparaat.

Echter op 7 juli 2023 is er een installateur langskomen om de waterontharder te installeren. Een hele aardige vriendelijke jongen. Hij deed erg zijn best, het zweet liep van zijn voorhoofd. Alleen ging het mis en brak hij per ongeluk de waterleiding voor de water afsluiter van Dunea. Helaas was daardoor het laminaat beschadigd. Maar het bedrijf had mij een mooi boeket gestuurd met excuses en beloofde mij de schade te vergoeden en dat hebben ze ook keurig volgens afspraak gedaan.

De waterontharder ben ik ook zeer tevreden over. Totaal geen kalk meer en alles ziet er veel schoner uit en het water smaakt veel beter. Ik heb totaal geen spijt van mijn aankoop en raad iedereen aan die opzoek is naar een klasse A water ontharder om deze bij Remon Waterontharders aan te schaffen. Daarnaast mocht er wat gebeuren, wat overigens eigenlijk nooit voorkomt dan zal dit bedrijf altijd verantwoordelijkheid nemen. Kortom een zeer betrouwbaar bedrijf met een goed product. Chapeau, ga zo door!

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.