Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale t/m 31 juli

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Bespaar op zeep, shampoo en schoonmaakmiddelen met zacht water

Water is een onmisbaar onderdeel van ons dagelijks leven. We gebruiken het om te drinken, te koken, te wassen en schoon te maken. Maar wist je dat de kwaliteit van het water dat je gebruikt een grote invloed kan hebben op de hoeveelheid zeep, shampoo en schoonmaakmiddelen die je nodig hebt?

Wat is zacht water?

Zacht water is water dat weinig tot geen mineralen zoals calcium en magnesium bevat. Deze mineralen zijn verantwoordelijk voor de hardheid van het water. Hard water kan leiden tot verschillende problemen, zoals kalkaanslag op je apparaten en sanitair. Het verhoogt ook het verbruik van zeep en schoonmaakmiddelen. Een waterontharder maakt je harde water zacht.

Waarom gebruik je minder zeep bij een waterontharder?

Zeep reageert beter met zacht water. Hard water bevat mineralen die reageren met de zeep en plakkerige zeepresten vormen. Deze resten zijn moeilijk af te spoelen en kunnen leiden tot een droge huid en dof haar. Bovendien moet je meer zeep gebruiken om hetzelfde schuimeffect te bereiken als met zacht water. 

 

Met een waterontharder wordt je water zachter, waardoor je zeep beter werkt. Je zult merken dat je minder zeep nodig hebt om een rijk schuim te creëren en daardoor op de lange termijn geld bespaart.

Welk schoonmaakmiddel bij zacht water?

Met zacht water kun je elk type schoonmaakmiddel gebruiken. Je zult merken dat je minder schoonmaakmiddel nodig hebt om schoon te maken, omdat er geen hard water mineralen zoals calcium en magnesium zijn om mee te reageren.Is water zonder kalk beter voor je haar?

Ja, water zonder kalk is beter voor je haar. Kalk in hard water kan zich ophopen op je haar, waardoor het droog en dof wordt. Het kan ook je hoofdhuid irriteren en roos veroorzaken.


Zacht water kan daarentegen je haar glanzender en gezonder maken. Het laat je haar schoon en fris aanvoelen, zonder de resten die hard water achterlaat. Bovendien heb je minder shampoo nodig om je haar schoon te krijgen, wat betekent dat je ook op shampoo kunt besparen.

Geschreven door Marnelle Schipper

Marnelle Schipper vervult met trots de rol van copywriter bij Remon Waterontharders, waar haar creativiteit en expertise bijdragen aan de groeiende aanwezigheid van het bedrijf in de waterbehandelingsindustrie.

Marnelle heeft een waterontharder van Remon Waterontharder in haar eigen huis. Dit zorgt ervoor dat ze vanuit eigen ervaringen kan schrijven over de onderwerpen die je kan lezen op deze website.

Gecontroleerd door Marcel de Vries

Marcel de Vries werkt als bedrijfsleider bij Remon Waterontharders. Met meer dan tien jaar ervaring bij het bedrijf heeft Marcel kennis en expertise in waterbehandeling opgedaan. Hij begon zijn carrière bij Remon Waterontharders als marketingmanager. Deze rol omvatte de ontwikkeling en implementatie van marketingstrategieën, wat de basis vormde voor zijn huidige positie.

Marcel behaalde een Bachelor of Commerce (B.Com.) in Marketing/Commerciële Economie met een specialisatie in marketingmanagement van de NHL Hogeschool. Zijn opleiding voorzag hem van de kennis en vaardigheden voor het analyseren van problemen en het nemen van strategische beslissingen.

Als bedrijfsleider bij Remon Waterontharders in Leek, Groningen, speelde Marcel een rol in de groei en het succes van het bedrijf. Hij leidt een team met focus op innovatie, klanttevredenheid en operationele kwaliteit.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.