Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

BTW-vrije dagen!

Commercieel medewerker binnendienst Particuliere markt

Commercieel medewerker binnendienst Particuliere markt

Let op: deze vacature is gesloten

Het is wel mogelijk om een open sollicitatie te sturen. We reageren alleen op een open sollicitatie wanneer we met je in gesprek willen. De kans is dus aanwezig dat we niet op jouw open sollicitatie reageren. 

Locatie
Leek maar ook thuiswerk is mogelijk

Uren
40 uren per week

Niveau
HBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding of werkervaring)

Startdatum
Zo snel mogelijk

Heb jij een bruisende persoonlijkheid en ben je toe aan een nieuwe uitdaging?

Bij Remon Waterontharders kom je terecht in een gezellig, maar dynamisch team. Samen met je collega’s is het jouw taak om warme leads voor de particuliere markt op te bellen en een afspraak te maken voor de buitendienst.

Let op: alleen sollicitaties met een uitgebreide motivatiebrief en curriculum vitae worden in behandeling genomen. 

Wat ga je doen?

Je gaat potentiële klanten opbellen die reeds hebben aangegeven interesse in een waterontharder te hebben. Na een leuk gesprekje waarin je ons bedrijf plus de voordelen van (onze) waterontharders benadrukt en een richtprijs noemt is het jouw zaak om een vrijblijvende afspraak te maken met, de aan jouw gekoppelde, vertegenwoordiger(s) van de buitendienst. Jouw taak is het om de agenda(‘s) van de buitendienst te vullen. Deze functie is tevens een leerzame en uitdagende opstapfunctie naar andere functies binnen ons bedrijf.

Deze vacature is zowel vanuit huis als vanuit ons kantoor in Leek te vervullen!

Inwerkperiode

Voordat je aan de slag kan is het natuurlijk belangrijk om goed te worden opgeleid. Daarom geven we je eerst in Leek (Groningen) intern een product- en verkooptraining. Woon je ver weg? Geen probleem! Wij regelen een hotel (op onze kosten). Na deze periode ga je nog één of twee dagen met één van onze installateurs mee op pad zodat je alle ins en outs van onze waterontharders kent. Na deze training kun jij vanuit jouw eigen omgeving of bij ons in Leek aan de slag, uiteraard blijven we je dagelijks begeleiden.

Wat breng je mee?

Overige competenties

Wat bieden wij?

Bij Remon Waterontharders verdien je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je doorgroeien, heb je leuke enthousiaste collega’s en een informele werksfeer. Je komt te werken in een gezellig (klein) team dat waarde hecht aan je ideeën en verbeterpunten voor onze organisatie. Wij houden van korte lijnen. 

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

Wie zijn wij?

Remon Waterontharders is onderdeel van Remon. Het begon allemaal bij Andries Reitsema. Als stallenbouwer voor de veehouderij kwam hij dagelijks over de vloer bij boeren en daar zag hij hoe de opbrengst van een agrarisch bedrijf afhankelijk is van vele verschillende factoren. Zo moet het vee voorzien zijn van het beste voer, de beste stalinrichting en…. het beste drinkwater.

Wat vanaf de oorsprong voornamelijk bedoeld was voor de agrarische sector, verbreedde zich al gauw naar overige sectoren zoals tuinders, industriebedrijven, aardwarmte, zwembaden, sportclubs en uiteraard waterontharders.

Door zijn gedrevenheid en succes groeide het bedrijf al snel uit zijn jasje. Het kantoorpand naast het woonhuis van Andries in het Groningse plaatsje Opende werd verruild voor een hoofdkantoor. Inmiddels heeft het familiebedrijf zich in ruim 40 jaar tijd weten uit te bouwen tot een geweldige onderneming met liefde voor het vak en meer dan 200 medewerkers, zowel actief in Nederland als in het buitenland.

En dat alles: met passie voor water!

Laat van je horen!

Herken jij jezelf in de functieomschrijving? Stuur dan snel je sollicitatie naar ons toe! Overtuig ons van jouw kunnen met jouw motivatiebrief. Heb je vragen over Remon Waterontharders en/of de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Pieter Schoute via: 06-47844412. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.