Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale t/m 31 juli

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

De beste waterontharders van 2024

Wil je voorgoed afrekenen met de nadelen van hard water? Ontdek dan de beste waterontharders van 2024!

Maar welke waterontharder is de beste koop voor jouw huishouden en wensen? Met onze specialistische kennis en jarenlange ervaring staan we klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze

Alleen de beste waterontharders bij Remon Waterontharders

Hoe groot je huishouden ook is, er is altijd een waterontharder die past bij jouw situatie. Bij Remon Waterontharders kies je uit twee series: ‘Remon Deluxe Neva en Remon Deluxe Tara’. Beide series behoren tot de beste waterontharders in Nederland. Alle modellen binnen deze series hebben vijf belangrijke overeenkomsten.

De beste waterontharder van 2022 - Remon Waterontharders
Remon Deluxe Neva 12,5 liter - Remon Waterontharders

1. Unieke dubbele bodem

Waterontharders van Remon Waterontharders zijn uitgerust met een unieke dubbele bodem. Deze geavanceerde functie voorkomt het samenklonteren van zouttabletten en daarmee verstopping van de pekelslang. Zo voorkom je storingen en verstoppingen in het zoutreservoir.

2. Lekdetectiemodule

Bij een waterontharder van Remon Waterontharders vertrouw je op een effectieve lekdetectie en een betrouwbare werking van het systeem. De lekdetectiemodule controleert voortdurend het waterpeil in het systeem. Mocht er onverhoopt te veel water in de waterontharder aanwezig zijn, dan activeert de lekdetectie.

In zo’n geval geeft het systeem een alarmsignaal af, zodat je direct op de hoogte bent van de situatie en hierop kan inspelen. Deze module biedt een extra laag veiligheid en helpt mogelijke schade door wateroverlast te voorkomen.

3. Duurzaam

De energiezuinigheid, waterbesparende functies en lange levensduur maken deze waterontharders duurzaam. Daarnaast zorgt het ontharde water ervoor dat huishoudelijke apparaten langer meegaan en dat je minder schoonmaakmiddelen nodig hebt. Deze duurzaamheidsvoordelen maken waterontharders van Remon Waterontharders een verantwoorde keuze voor het milieu.

4. Onderhoudsarm

De waterontharders zijn zo ontwikkeld dat ze onderhoudsarm zijn. De geavanceerde technologie in de apparaten regelt alles zelf rondom de doorstroming van het water en spoelt automatisch door met de zoutspoeling. Monteurs hoeven daarom niet jaarlijks langs te komen voor een onderhoudsbeurt.

Het enige wat je zelf hoeft te doen, is het bijvullen van het onthardingszout. Je wordt hier door middel van een geluidsmelding op geattendeerd door het apparaat zelf, maar het is goed om dit zelf ook in de gaten te houden. Wil je toch graag dat een monteur jouw waterontharder controleert en/of bijvult? Dan kun je tegen betaling kiezen voor een onderhoudsbeurt.

5. Bacterievrij

In al onze waterontharders hebben we een ontsmettingsmodule geïnstalleerd. Bij elke regeneratie wordt het hars automatisch gedesinfecteerd, waardoor bacteriën en virussen zich niet hechten aan de wand van de harscilinder. In Nederland is dit niet verplicht, maar in Duitsland en enkele andere Europese landen wel.

Bij Remon Waterontharders nemen we geen enkel risico en gebruiken we dit als extra veiligheidsmaatregel tegen bacterievorming. Daarnaast beschikken de waterontharders over een vakantiemodus. Deze zorgt ervoor dat het apparaat zichzelf elke drie dagen doorspoelt, wanneer je langere tijd niet thuis bent.

Wat is de beste waterontharder voor mij thuis?

Welke waterontharder het beste is voor bij jou thuis, hangt af van de grootte van het huishouden en de ruimte waar de waterontharder moet worden geplaatst. Bij Remon Waterontharders kies je uit zes waterontharders, met elk hun eigen eigenschappen. Ontdek wat voor jou de beste waterontharder is.

Beste merk waterontharder in een kleine ruimte

Wanneer jouw waterontharder in een kleine ruimte komt, zoals een meterkast, trapkast of kruipruimte, is de serie van ‘Remon Deluxe Tara’ de beste keus. Bij deze modellen is het mogelijk om de harscilinder apart van het zoutvat te plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld de harscilinder in de kruipruimte plaatsen en het zoutreservoir in de meterkast.

Deze serie heeft vier verschillende uitvoeringen, waarvan de kleinste geschikt is voor maximaal drie personen en de grootste voor maximaal acht.

Beste keus waterontharder in een grote ruimte

Op zoek naar de beste waterontharder voor in een grote ruimte, zoals een garage of kelder? Dan is ‘Remon Deluxe Neva’ de beste keus voor jou. Deze modellen zijn iets groter dan de ‘Tara’, moeten in z’n geheel geplaatst worden en beschikken over een helder kleurenbeeldscherm. Dit scherm moet goed zichtbaar zijn, omdat je hierop de instellingen regelt en belangrijke informatie afleest. Dit maakt dat deze waterontharders de beste keuze zijn voor in de grotere ruimtes.

Er zijn twee verschillende uitvoeringen, waarbij de inhoud van de harskolom verschilt: 12,5 liter of 25 liter.

Meest gekozen model: de Remon Deluxe Tara

De Remon Deluxe Tara 10 is het populairste model binnen deze serie:

 • Inhoud harskolom: 10 liter
 • Inhoud zoutreservoir: 13/52 kg
 • Aantal personen: 1- 4 
 • Max. doorstroming: m³/h: 2.4
 • Breedte mm: 225
 • Diepte (var.) mm: 225-365
 • Hoogte mm: 650

Populairste model: de Remon Deluxe Neva

Het meest verkochte model is ‘Remon Deluxe Neva 12,5’:

 • Inhoud harskolom: 12,5 liter
 • Inhoud zoutreservoir: 20 kg
 • Aantal personen: 1-5
 • Max. doorstroming: m³/h: 2.8
 • Breedte mm: 325
 • Diepte mm: 570
 • Hoogte mm: 610
Remon Deluxe Tara 7

Beste waterontharder prijs

De prijs van de beste waterontharder hangt af van verschillende aspecten, zoals het type waterontharder, hoe groot je huis is en welke extra functies je wilt. Over het algemeen kosten waterontharders tussen de € 1000 en € 3000, zonder de kosten van installatie. De installatie kost tussen de € 200 tot € 500.

Bij Remon Waterontharders hebben we betaalbare opties van goede kwaliteit. We hebben al meer dan 100.000 mensen geholpen met zacht water. Lees hier meer over de prijs van een waterontharder.

Remon Waterontharders: de beste keuze voor waterontharders door jarenlange ervaring

Ons familiebedrijf Remon Waterontharders is sinds 1979 actief en houdt zich al ruim 40 jaar bezig met gezond, veilig en helder drinkwater. Hierdoor hebben we diepgaande kennis binnen deze branche en zijn we constant bezig met het verbeteren en innoveren van onze producten. Iets wat leidt tot alleen de allerbeste waterontharders.

De beste waterontharder kopen of advies op maat?

Of je nu kiest om een waterontharder te kopen of advies op maat nodig hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. We bieden een assortiment van waterontharders van uitstekende kwaliteit aan, die perfect aansluiten bij jouw specifieke situatie en persoonlijke wensen. Onze waterontharders zijn niet alleen duurzaam en onderhoudsarm, maar ook bacterievrij, waardoor je geniet van onthard water van hoge kwaliteit.

 Heb je al een waterontharder gevonden die perfect past bij jou? Dan helpen wij je graag verder. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt deze al binnen 24 uur. Wil je liever eerst samen met één van onze deskundige adviseurs kijken naar de beste waterontharder voor bij jou thuis? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek op maat in.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.