BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

De beste waterontharder van 2022

De beste waterontharder voor uw huishouden. Dat wil iedereen. Of u nu een groot- of klein huishouden heeft, Remon heeft de beste waterontharder voor u. Door onze specialistische kennis en jarenlange ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit en technologie bieden.

Alleen de beste waterontharder van 2022

Het assortiment van Remon bestaat uit 2 verschillende series: de Deluxe Neva en de Deluxe Tara. Beide series behoren tot de topklasse en meest geavanceerde waterontharders in Nederland. De modellen zijn zo gebouwd dat deze duurzaam en onderhoudsarm zijn. Daarnaast is bacterievorming niet mogelijk.

Wij delen hieronder de belangrijkste punten waarom er voor een Remon waterontharder wordt gekozen:

De beste waterontharder van 2022 - Remon Waterontharders
Remon Deluxe Neva 12,5 liter - Remon Waterontharders

Duurzame waterontharders

Duurzaamheid en waterontharder? Het is mogelijk! Onze waterontharders zijn zo ontwikkeld dat deze amper stroomverbruiken per jaar. Dit komt doordat het water er doorheen stroomt en de kalk eruit wordt gefilterd door het hars. Deze hars is positief geladen en haalt de negatieve kalkdeeltjes (ionen) eruit. De harsdeeltjes zijn zo ontwikkeld dat deze langere tijd meegaan en hebben dan ook een garantie van 30 jaar! Daarnaast gaan door het zachte water huishoudelijke apparaten langer mee, worden er minder schoonmaakmiddelen gebruikt en zo zijn er nog veel meer voordelen!

Onderhoudsarme waterontharders

De waterontharders van Remon zijn zo ontwikkeld dat deze onderhoudsarm zijn. Door de technologie in de apparaten wordt gemeten hoeveel water er doorheen stroomt en hoe lang. De waterontharder spoelt na een periode zichzelf door met de zoutspoeling, zodat de harsbolletjes ontkalkt worden. Hierdoor hoeven monteurs niet jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven aan de waterontharder.

Het enige onderhoud dat aan de waterontharder moet worden gedaan is het bijvullen van het onthardingszout. Wanneer dit gedaan moet worden, geeft het apparaat zelf aan door middel van een geluidsmelding. Daarnaast is het goed om af en toe te kijken hoeveel zout er in zit en dit eventueel tussendoor zelf aan te vullen met de benodigde hoeveelheid. Door de dubbele bodem ontstaat er geen zoutbrug en zout drab onderin de Remon waterontharder. Daarom is jaarlijks schoonmaken bij een Remon waterontharder niet nodig!

De beste bacterievrije waterontharders!

Bij Remon streven wij naar de beste kwaliteit en hebben wij aan alles gedacht! Zo is in elke waterontharder van Remon een ontsmettingsmodule geïnstalleerd. Dit houdt in dat de module bij elke regeneratie het hars automatisch desinfecteert. Bij deze desinfectie worden eventuele bacteriën weggehaald en worden de harsdeeltjes grondig schoongemaakt. Hierdoor gaan deze harsdeeltjes langer mee en hebben deze een bewezen kwaliteit. Daarnaast geeft Remon op deze harsdeeltjes 30 jaar garantie.

Remon Waterontharders: de beste waterontharders

Alle waterontharders van Remon worden inhouse ontwikkeld en geproduceerd. Door sinds 1979 kennis te hebben opgebouwd en te weten wat de wensen en behoeften van de klant zijn, kan Remon een sterk en goed assortiment aanbieden.

Daarnaast zijn alle waterontharders uitgerust met een kleurendisplay. Deze geeft belangrijke informatie aan. Ook beschikken de waterontharders van Remon over een ontsmettingsmodule en vakantiemodus. De ontsmettingsmodule is niet verplicht in Nederland, maar Remon wil het beste en zorgt hier dan ook voor. Met de ontsmettingsmodule is bacterievorming niet mogelijk en is preventief 1x in de 7 dagen spoelen niet nodig. De vakantiemodus zorgt ervoor, wanneer je voor langere tijd niet thuis bent, dat de waterontharder zichzelf elke 3 dagen doorspoelt. Deze vakantiemodus zet je handmatig aan zodra je van huis vertrekt.

Plan een advies op maat gesprek

Bent u ook overtuigd dat een Remon waterontharder de beste waterontharder is? Plan dan een advies op maat afspraak met één van onze deskundige adviseurs om te bepalen welke waterontharder het meest geschikt is voor uw situatie.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.