Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

De voordelen van een waterontharder​

Veel mensen nemen de nadelen van hard water voor lief. Een grijze sluier van kalkaanslag in de badkamer, een hogere energierekening dan nodig is… Vanaf het moment dat de waterontharder van Remon geïnstalleerd is, profiteert u van de voordelen van zacht water. We zetten de belangrijkste voordelen van zacht water op een rij.

Kalkaanslag badkamer

Kalkaanslag is verleden tijd

Een waterontharder zorgt voor stralend sanitair. Het Nederlandse leidingwater bevat veel kalk. Dit ziet u als witte waas terug in de badkamer of keuken. Kalkaanslag is niet schadelijk voor onze gezondheid, maar zorgt voor een onhygiënische uitstraling en is lastig te verwijderen.

Voordelen waterontharder huishoudelijke apparaten

Huishoudelijke apparaten gaan langer mee

Kalkaanslag nestelt zich in huishoudelijke apparaten. Witgoed slijt sneller bij verkalking. Door het ontkalken van het water gaan wasmachines, steamers, vaatwassers en andere huishoudelijke apparaten langer mee.

Glas water

Bestaande kalk verdwijnt

Een waterontharder is ontworpen om de mineralen die kalkaanslag veroorzaken te verwijderen uit het water. Hierdoor zal bestaande kalkaanslag op den duur oplossen en verdwijnen. Het gebruik van een waterontharder kan daarom helpen om kalkaanslag te voorkomen en verminderen.

Waterontharder schoonmaakkosten besparing

Bespaar op schoonmaakkosten

Kalk vermindert de werking van zeep. Hoe meer kalk in het water, hoe meer zeep er nodig is. Het gebruik van schoonmaakmiddelen kan bij zacht water worden gehalveerd. Daarnaast zijn wasverzachters verleden tijd.

voordeel Milieu waterontharder

Duurzaam

Chemische schoonmaakmiddelen (anti-kalkmiddelen) zijn overbodig en komen dus niet in het rioolwater terecht.

Door verkalking van de warmte-elementen verbruikt huishoudelijke apparatuur, zoals uw vaatwasser, wasmachine, en waterkoker, meer energie. Hierdoor stijgen de energiekosten snel.

Betere smaak koffie en thee

Kalk zorgt tot een witte gloed op koffie en thee. Dit is niet schadelijk voor uw gezondheid, maar zorgt wel voor een verminderde smaak. Zacht water geeft koffie en thee een vollere smaak.

Door kalk in uw koffie of thee moet u veel vaker machinereiniging uitvoeren en gaat zo uw Siemens apparaat veel minder lang mee.

Weldaad voor huid en haar

Kalk droogt de huid sneller uit, waardoor u sneller last heeft van een droge huid en/of eczeemklachten. Lees hier hoe mevrouw Tomasoa haar huidklachten verdwenen zijn na gebruik van een Remon waterontharder.

Ook laat hard water kalkresten achter op het haar. Dit zorgt ervoor dat het haar er dof en stug uitziet. Ook voelt het haar minder zacht aan en is het moeilijk te kammen. Met zacht water glanst het haar en voelt het zachter aan

Meer informatie over waterontharders?​

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.