Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Onze drukverhoger

Een te kleine waterstraal uit jouw regendouche, keukenkraan of tuinslang? Dan is een drukverhoger de oplossing!

Geniet van een constante hoge waterdruk in en om je woning.

Pedrollo DG PED 3

De Pedrollo drukverhoger is dankzij zijn compacte formaat ook gemakkelijk in de meterkast te plaatsen. 

De Pedrollo drukverhoger beschikt over een watergekoelde motor en is door zijn frequentiegestuurde werking erg energiezuinig.

Het grote voordeel is toch wel de hoge gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Met een enkele druk op de knop kun je de waterdruk naar wens verhogen of verlagen.  

Als je eenmaal gewend bent aan deze constante en hoge waterdruk, zul je nooit weer anders willen. Vooral tijdens het douchen geeft de volle straal (zacht) water een stuk extra comfort!  

Meest gekozen!
Meest gekozen!
pedrollo_drukverhoger

Pedrollo DG PED 3

Waarom waterdruk steeds belangrijker wordt

Officieel hoort het leidingwaterbedrijf minimaal 2 bar te leveren direct na de watermeter. In de praktijk is dit vaak niet het geval. Tevens is een etage hoger de druk automatisch al een stuk lager. Ook wordt de waterdruk in droge zomers verlaagd naar 1.5 bar om er voor te zorgen dat er minder water wordt gebruikt.  

Aan de andere kant wordt de vraag naar een hogere waterdruk in woningen steeds groter. Bij nieuwbouwhuizen worden er bijna standaard regendouches geplaatst en vaak ook meerdere badkamers. Ook hebben waterleidingen een grotere diameter dan vroeger. Dit zijn allerlei zaken die bepalend zijn voor de waterdruk. Meer waterdruk wordt een luxe die we eigenlijk niet meer kwijt willen. 

 

Hoe zorg ik voor meer waterdruk?

De oplossing, een drukverhoger

Met een drukverhoger is dit probleem direct opgelost. De beste drukverhogers zijn frequentiegestuurd (volautomatisch). Dit betekent dat ze een constante druk geven en niet telkens aan en uit slaan. De drukverhoger wordt geplaatst voor de waterontharder en zet de inkomende waterdruk van ca. 2 bar om naar een constant waterdruk van 3, 4 of 5 bar. Doordat de drukverhoger ook voor je CV-ketel geplaatst wordt, geldt dit zowel voor warm als koud water!  

Combineer een drukverhoger bij aanschaf van jouw waterontharder 

Als je een waterontharder koopt is dat het ideale moment om ook een drukverhoger te nemen. Wij kunnen het systeem dan zonder extra montagekosten plaatsen en beide toestellen worden op elkaar afgestemd. Daarnaast heb je het complete pakket bij één gespecialiseerd bedrijf. 

Wil je een drukverhoger kopen en heb je advies nodig?

Het kopen van een drukverhoger kan lastig zijn, daarom helpen wij je vrijblijvend met een advies op maat gesprek.

Neem contact op voor advies op maat.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.