Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Financieel Administratief medewerker(ster)

LET OP: De vacature is gesloten.

Het is wel mogelijk om een open sollicitatie te sturen. We reageren alleen op een open sollicitatie wanneer we met je in gesprek willen. De kans is dus aanwezig dat we niet op jouw open sollicitatie reageren. 

Vacature Financieel Administratief medewerker(ster)

Locatie
Leek 

Uren
40 uur per week

Niveau
HBO werk- en denkniveau in een financiële richting

Startdatum
In overleg

Hou jij van cijfers, ben je accuraat en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een ervaren financieel administratief medewerk(st)er die graag de verantwoordelijkheid draagt voor de administratie van een jong en snel groeiend bedrijf op het gebied van waterontharders.

Als expert op boekhoudgebied vind je het leuk om de debiteuren en crediteuren te beheren en contact te hebben met onze klanten. Je bent nauwkeurig, service- en klantgericht en gedreven om de administratie van ons bedrijf tip top op orde te hebben.

Wat zijn je werkzaamheden?

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven en enthousiaste boekhoud(st)er die blij wordt van administratieve taken. Je hebt ervaring met boekhoud werkzaamheden en je werkt gestructureerd en netjes. Op basis van jouw boekhoudkundige kennis kun jij goed overweg met het verwerken en bijhouden van onze administratie. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief vaardig en vindt het leuk om klanten te woord te staan. Je kunt goed samenwerken, bent pro-actief en vindt het leuk om een belangrijke rol te vervullen in ons familiebedrijf.

Wat heb je nodig?

Wat wij bieden

Bij Remon Waterontharders verdien je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je doorgroeien, heb je leuke enthousiaste collega’s en een informele werksfeer. Je komt te werken in een gezellig (klein) team dat waarde hecht aan je ideeën en verbeterpunten voor onze organisatie. Wij houden van korte lijnen.

Wie zijn wij?

Remon Waterontharders is onderdeel van Remon. Het begon allemaal bij Andries Reitsema. Als stallenbouwer voor de veehouderij kwam hij dagelijks over de vloer bij boeren en daar zag hij hoe de opbrengst van een agrarisch bedrijf afhankelijk is van vele verschillende factoren. Zo moet het vee voorzien zijn van het beste voer, de beste stalinrichting en…. het beste drinkwater.

Wat vanaf de oorsprong voornamelijk bedoeld was voor de agrarische sector, verbreedde zich al gauw naar overige sectoren zoals tuinders, industriebedrijven, aardwarmte, zwembaden, sportclubs en uiteraard waterontharders.

Door zijn gedrevenheid en succes groeide het bedrijf al snel uit zijn jasje. Het kantoorpand naast het woonhuis van Andries in het Groningse plaatsje Opende werd verruild voor een hoofdkantoor. Inmiddels heeft het familiebedrijf zich in ruim 40 jaar tijd weten uit te bouwen tot een geweldige onderneming met liefde voor het vak en meer dan 200 medewerkers, zowel actief in Nederland als in het buitenland.

En dat alles: met passie voor water!

Laat van je horen

Ben je enthousiast geworden? Kom solliciteren! We ontvangen graag je cv en motivatie voor deze functie. We laten je weten of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coby Beukema.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.