Glas behandelen tegen kalk

Bent u klaar met al die kalkvlekken op uw badkamer glas, doucheraam of op een andere plek in uw woning? Wij helpen u met een aantal tips om kalk op uw glas te voorkomen en te behandelen. Want niemand wil onnodig veel schoonmaken terwijl er ook andere oplossingen zijn. 

Glas behandelen tegen kalk

Kalk is erg hardnekkig en zeker vaak in badkamers. Dit hangt sterk af van het waterhardheid gehalte in uw water, hoe hoger dit is, hoe meer kalkaanslag u zal hebben bij niet tijdig schoonmaken. Daarom komen wij met verschillende manier om uw glas te behandelen tegen kalk. 

Lees hieronder verder welke manieren er zijn om uw sanitaire te behandelen tegen kalk.

Welke manieren zijn er om glas tegen kalk te behandelen

Er zijn verschillende manier om om glas te behandelen tegen kalk zoals coatings, schoonmaakmiddelen of het 100% kalkvrij maken van het water bij u thuis.  

Het is mogelijk om uw glas te coaten met nano coating op deze manier hecht het water en kalk niet aan het glas en zullen er geen  kalkvlekken ontstaan. Nano coating kunt u laten impregneren bij het bestellen van een glazen object bij de fabriek of u besteld online een nano coating speciaal voor glas. 

Met diverse schoonmaakmiddelen zoals antikalk en badkamer coating met een waterbestendig formule. Deze middelen zijn relatief goedkoop maar uw badkamer glas heeft als nog regelmatig schoonmaak en aandacht nodig. 

Meest effectieve manier is een waterontharder omdat dit zorgt voor 100% kalkvrij water. Zo hoeft u niet uw glas in te sprayen met dure coatings. Buitendien heeft een waterontharder ook nog meer voordelen dan alleen geen kalk op uw glazenobject. Benieuwd naar alle voordelen van een waterontharder? Lees het hier

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.