Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale!

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Hard water

Wanneer water veel calcium en magnesium bevat, spreken we van hard water. Natuurlijk niet letterlijk hard (als u doucht is het niet alsof er bakstenen op uw hoofd vallen), maar wel figuurlijk. Dit komt omdat de calciumdeeltjes in het water worden afgezet zodra het water wordt verwarmd. Wanneer het water verdampt, blijven de kalkdeeltjes achter en vormen een harde witte laag op bijvoorbeeld uw kranen, de wasmachine en de waterkoker.

Waterontharder Remon

De nadelen van hard water

Hard water zorgt niet alleen voor kalkaanslag op uw apparaten en kranen, het zorgt er ook voor dat de smaak van koffie en thee wordt aangetast en dat uw energierekening onnodig oploopt. Zaken waar u wellicht in eerste instantie niet aan dacht. Daarom zetten we alle nadelen van hard water op een rijtje:

Witte kalkaanslag in uw badkamer en op uw kranen (extra schoonmaakwerk).
De werking van zeep wordt verminderd.
Koffie en thee smaken bitter.
Hard water kan uw haar en huid uitdrogen.
Kalkaanslag op de verwarmingselementen van uw huishoudelijke apparaten kan ervoor zorgen dat deze niet optimaal werken en uw energierekening onnodig oploopt.

Tover hard water om in zacht water

Gelukkig biedt een waterontharder dé oplossing om hard water om te toveren in zacht water. Een waterontharder werkt op basis van een ionenwisselaar. Een ionenwisselaar verwijdert de kalkdeeltjes uit het water door middel van harsbolletjes die geladen zijn met natriumionen. Wanneer de harsbolletjes verzadigd zijn met de kalkdeeltjes, wordt de waterontharder gespoeld met zout water en zijn de harsbolletjes opnieuw klaar voor gebruik. Dit pekelwater wordt direct naar het riool afgevoerd en komt nooit in contact met uw drinkwater. Dit smaakt dan ook niet zout. Een waterontharder tovert hard water dus gemakkelijk om in zacht water, zodat u zorgeloos kunt genieten van een kalkvrije badkamer, een heerlijke kop thee en een normale energierekening!

Reken af met hard water

Bent u klaar met alle gevolgen die hard water met zich mee brengt? Bij Remon koopt u al een waterontharder vanaf €1300,- Dit bedrag is inclusief btw, montage van de waterontharder, voorrijkosten én de kosten van de benodigde materialen. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem vandaag nog contact met ons op en reken af met hard water.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.