Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale t/m 31 juli

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Harscilinder waterontharder

Onze harscilinder waterontharder

Een harscilinder is een cilindervormige ton waar de harsbolletjes die geladen zijn met natriumionen. De geladen harsbolletjes zorgen dat het calcium uit het water gefilterd wordt.

Een van de voordelen van een harscilinder waterontharder is dat het een betrouwbare manier is om hard water te behandelen. De harscilinders zijn gemaakt van kunststof of koolstof en zijn ontworpen om kalk en andere mineralen uit het water te verwijderen. Hierdoor wordt het water zachter en beter voor gebruik in huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines en waterkokers.

Een ander voordeel van een harscilinder waterontharder is dat het onderhoudsvriendelijk is. De harscilinders kunnen eenvoudig worden vervangen wanneer ze vol zijn met kalk en andere mineralen. Dit maakt het apparaat eenvoudig te onderhouden, waardoor het een goede keuze is voor huishoudens die op zoek zijn naar een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke waterontharder.

Een harscilinder van Remon Waterontharder

Als u overweegt een harscilinder waterontharder aan te schaffen, is het belangrijk om te overwegen hoeveel hard water uw huishouden gebruikt. Dit zal helpen bij het bepalen van de grootte van de waterontharder die u nodig heeft. Het is ook belangrijk om te kiezen voor een waterontharder van Remon, zodat u zeker weet dat u een kwalitatief goed product koopt.

Waarom Remon Waterontharders?

Benieuwd naar onze modellen?

Wilt u weten welk model bij u past? Wij helpen u graag bij deze vraag. Waterverbruik, uw toekomstige plannen en uw wensen spelen een grote rol. Daarom is een advies gesprek met onze adviseurs een belangrijke stap in de aanschaf van een waterontharder.

Benieuwd naar de kosten voor uw situatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.