Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Hoe huishoudelijke apparaten profiteren van kalkvrij water.

Waterontharders zijn een belangrijk onderdeel van het huishouden voor velen die hard water hebben. Hard water kan leiden tot kalkaanslag op apparaten, leidingen en sanitair, en kan zelfs de werking van deze apparaten beïnvloeden. Gelukkig bieden waterontharders een oplossing voor dit probleem door het verwijderen van kalkionen uit het water.

Hoe werkt een waterontharder?

Een waterontharder werkt door het water te laten stromen via een tank gevuld met kleine korrels van ionenwisselaars. Deze korrels trekken de kalkionen uit het water aan, waardoor het water wordt ontdaan van hardheid. Hierdoor wordt de kans op kalkaanslag verminderd en wordt de levensduur van huishoudelijke apparaten verlengd.

Wat voor voordelen zijn er nog meer?

Maar waterontharders zijn niet alleen nuttig voor het verminderen van kalkaanslag, waterontharders hebben ook andere voordelen. Ze kunnen ook bijdragen aan een verbeterde hygiëne. Hard water kan leiden tot een witte waas op oppervlakken en een stroperig gevoel op de huid en haar. Door het gebruik van een waterontharder wordt deze waas verminderd en kan de huid en haar zachter aanvoelen.

Bovendien kan een waterontharder ook leiden tot een besparing op zeep en shampoo. Hard water kan ervoor zorgen dat er meer zeep en shampoo nodig is om schuim te produceren. Een waterontharder kan dit probleem oplossen, waardoor er minder zeep en shampoo nodig is.

Conclusie

Tot slot is het ook belangrijk om te vermelden dat het gebruik van een waterontharder ook bijdraagt aan het beschermen van het milieu. Door het verminderen van kalkaanslag, kan de hoeveelheid afvalwater afnemen.

Al met al zijn er veel voordelen van het gebruik van een waterontharder. Van vermindering van kalkaanslag tot een langere levensduur van huishoudelijke apparaten en verbeterde hygiëne. Bovendien kan het bijdragen aan het beschermen van het milieu en een besparing op zeep en shampoo. Als u overweegt een waterontharder aan te schaffen, is het belangrijk om een advies op maat aan te vragen om zo advies van een specialist te ontvangen.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.