Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Accountmanager / Zakelijke markt / B2B / Thuiswerken / Nederland

Accountmanager / Zakelijke markt / B2B / Thuiswerken / Nederland

Locatie
Nederland 

Uren
40 uur per week

Niveau
HBO werk- en denkniveau in een financiële richting

Startdatum
In overleg

Ben jij een echte verkoper? Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste en snel groeiende team, waar je je talent verder kunt ontwikkelen? Zoek je de uitdaging in een veelzijdige technisch-commerciële functie? Dan is deze functie iets voor jou!

Let op: alleen sollicitaties met een uitgebreide motivatiebrief en curriculum vitae worden in behandeling genomen.

De functie

Als inside accountmanager/planner van Remon Waterontharders ben je (mede) verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het helpen groeien van de bestaande klanten op de zakelijke markt. Nieuwe klanten bereik je door koude (telefonische) acquisitie te plegen vanuit ons kantoor in Leek. Het werkgebied betreft heel Nederland. Jij plant vervolgens voor deze nieuwe klanten een afspraak in voor je collega’s in de buitendienst.

Het werk bestaat uit:

Wat breng je mee?

De juiste kandidaat voor deze vacature beschikt over:

Overige competenties

Wat bieden wij?

Bij Remon Waterontharders verdien je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je doorgroeien, heb je leuke enthousiaste collega’s en een informele werksfeer. Je komt te werken in een gezellig (klein) team dat waarde hecht aan je ideeën en verbeterpunten voor onze organisatie. Wij houden van korte lijnen.

Remon Groep

Remon Waterontharders zorgt al sinds 1979 voor schoon en helder water. Of dit nu is op het gebied van bronboringen, waterzuivering, waterontharding of aardwarmte, Remon heeft één grote passie en dat is: water.

Bij Remon Waterontharders zijn we ervan overtuigd dat we consumenten verder kunnen helpen met zacht water. Niet alleen de voordelen van geen kalkaanslag, het positieve effect op de huid, zachte was en een betere smaak aan het water. Ook lange termijneffecten van besparen op je energierekening en het beperken van gebruik van chemische schoonmaakmiddelen spelen hier een belangrijke rol in. Duurzaamheid voor het milieu vormt een prachtige synergie met de voordelen die het de consument biedt, waar Remon met passie voor duurzame energie graag zijn steentje aan bijdraagt.

Je komt te werken in ons waterontharderteam dat gevestigd is in Leek. Wij zijn een jong team dat momenteel bestaat uit ongeveer 30 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers.

Bij Remon Waterontharders verdien je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je doorgroeien en heb je leuke enthousiaste collega’s. De sfeer is informeel en iedereen is gedreven om mee te bouwen aan de groei van onze onderneming. Je komt te werken in een gezellig team dat waarde hecht aan je ideeën en verbeterpunten voor onze organisatie. Wij houden van korte lijnen.

Laat van je horen

Reageer dan snel! Je sollicitatie inclusief (uitgebreide) motivatiebrief zien we graag tegemoet. Heb je nog vragen over de organisatie en/of de vacature? Neem dan contact op met Marcel de Vries: marcel.devries@remon.com.
Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.