Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Jeuk hoofdhuid na het douche

U kent het misschien wel of heeft het zojuist gehad. U zet de douche aan na een lange dag werken en geniet van uw warme douche, na een aantal minuten begint uw huid te jeuken en ziet u rode vlekken op uw huid. Hoe kan dit? En waar heeft dit mee te maken? Wij leggen het je uit! 

Waarom krijg ik jeuk tijdens het douche?​

Er zijn verschillende redenen waarom je jeuk kunt krijgen tijdens het douchen, maar een van de bekendste redenen zijn dat u een droge en gevoelige huid heeft door het harde water. Hier kunt u een lichte vorm van eczeem en een gevoelige huid door krijgen. 

Waarom is kalk slecht voor uw huid?​

Hardwater verhoogt de ph waarde van uw huid, waardoor uw huid droger wordt en gevoeliger wordt dan het bijvoorbeeld al is. Wanneer u het kalk uit het water zal verwijderen geeft dit een positief effect. Het water is namelijk dan zacht en uw huid raakt niet meer geïrriteerd.  

douche

Een Remon Waterontharder​

De Remon Waterontharders zijn niet alleen geschikt voor uw gezondheid, maar heeft ook andere voordelen zoals op de levensduur van alle waardevolle apparaten in huis. Naast dat heeft u door het hele woning zacht en kalkvrij water. Bent u benieuwd naar onze modellen en wilt u een waterontharder aanschaffen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact op.

Meer informatie over waterontharders?

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.