Jeuk hoofdhuid na het douche

douche

U kent het misschien wel of heeft het zojuist gehad. U zet de douche aan na een lange dag werken en geniet van uw warme douche, na een aantal minuten begint uw huid te jeuken en ziet u rode vlekken op uw huid. Hoe kan dit? en waar heeft dit mee te maken? Wij leggen het je uit! 

Waarom krijg ik jeuk tijdens het douche?

Er zijn verschillende redenen waarom je jeuk kunt krijgen tijdens het douche, maar een van de bekendste redenen zijn dat u een droge en gevoelige huid heeft door het harde water. Hier kunt u een lichte vorm van eczeem en een gevoelige huid door krijgen. 

Waarom is kalk slecht voor uw huid?

Hardwater verhoogt de ph waarde van uw huid, waardoor uw huid droger wordt en gevoeliger wordt dan het bijvoorbeeld al is. Wanneer u het kalk uit het water zal verwijderen geeft dit een positief effect. Het water is namelijk dan zacht en uw huid raakt niet meer geïrriteerd.  

Een Remon Waterontharder

De Remon Waterontharders zijn niet alleen geschikt voor uw gezondheid maar heeft ook andere voordelen zoals op de levensduur van alle waardevolle apparaten in huis. Naast dat heeft u door het hele woning zacht en kalkvrij water. Bent u benieuwd naar onze modellen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact op. 

Meer informatie?

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.