Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Kleine waterontharder

Ben je het zat om te vechten met kalkaanslag? Heb je een kleine woning of beperkte ruimte voor een waterontharder? Maak kennis met de kracht van een kleine waterontharder, zoals de Remon Deluxe Tara, en geniet van zacht water zonder in te leveren op comfort.

Waarom een kleine waterontharder?

Een kleine waterontharder biedt meerdere voordelen, perfect voor huishoudens met beperkte ruimte.

Ruimtebesparend

Een kleine waterontharder heeft een compact design, wat betekent dat hij weinig ruimte inneemt. Dit maakt hem ideaal voor plaatsing in kleine ruimtes. Zo past een kleine waterontharder in de meterkast, trapkast of zelfs de kruipruimte onder je huis. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een geschikte plek voor de installatie.

Eenvoudige installatie

Dankzij het compacte ontwerp is de installatie van een kleine waterontharder een fluitje van een cent. Er is geen ingewikkeld leidingwerk nodig en er zijn minimale aanpassingen nodig in je huis. Dit betekent minder gedoe en snel genieten van de voordelen van zacht water.

Meest gekozen!
Meest gekozen!
dit is het meest gekozen model

Remon Deluxe Tara 10 DW

Krachtige werking

Ondanks zijn kleine formaat levert een kleine waterontharder krachtige prestaties als het gaat om het zorgen voor kalkvrij water. Door het slimme ontwerp en efficiënte technologieën is hij in staat om effectief kalkaanslag te voorkomen en je water zacht te maken, waardoor je geniet van glanzende kranen en apparaten zonder de negatieve effecten van hard water.

Zuinig in gebruik

Een kleine waterontharder is niet alleen vriendelijk voor je ruimte, maar ook voor je portemonnee. Hij verbruikt weinig water en zout, waardoor je bespaart op energiekosten en onderhoudskosten op de lange termijn. Dit maakt het niet alleen een slimme investering voor je huis, maar ook voor je budget.

Onderhoudsarm

Dankzij de automatische regeneratiefunctie heeft een kleine waterontharder minimaal onderhoud nodig. Een waterontharder van Remon Waterontharders werkt op basis van ionenwisseling en spoelt zichzelf schoon. Zo hoef je geen extra inspanning te leveren om hem goed te laten werken. Dit betekent minder zorgen en meer tijd om te genieten van zacht water in je huis.

dit is het meest gekozen model

Tips voor het kiezen van een kleine waterontharder

Wil je een kleine waterontharder kopen, maar weet je niet waar te beginnen? Hier zijn enkele handige tips om je te helpen bij het kiezen van de juiste waterontharder.

1. Bepaal je waterverbruik

Hoeveel water verbruikt jouw huishouden per jaar? Dit kun je nakijken op je waterrekening. Kies een waterontharder met een capaciteit die past bij je waterverbruik. Te kleine waterontharders werken minder efficiënt. Te grote waterontharders zijn onnodig duur.

2. Kijk naar de ruimte die je hebt

Waar wil je de waterontharder plaatsen? Meet de beschikbare ruimte op. Kies een compact model dat past in de meterkast, trapkast of kruipruimte. Sommige waterontharders zijn demonteerbaar, handig voor kleine ruimtes.

3. Vergelijk prijzen en functies

Stel een budget op. Bepaal welke functies belangrijk zijn, zoals automatische regeneratie, vakantiemodus, ontsmettingsmodule, zoutverbruik, bedieningspaneel. Vergelijk verschillende modellen online en in winkels. Lees reviews van andere gebruikers.

4. Lees online reviews

Ontdek wat andere gebruikers van verschillende modellen vinden. Lees over hun ervaringen met de installatie, werking, onderhoud en service. Kijk op websites van onafhankelijke keuringsinstanties. Vergelijk de beoordelingen van verschillende modellen.

De Remon Deluxe Tara: klein maar krachtig

De Remon Deluxe Tara is een parel onder de kleine waterontharders. Naast de voordelen van een waterontharder heeft deze krachtpatser nog meer unieke voordelen.

Dubbelwandige cilinder

De Remon Deluxe Tara heeft een speciale dubbele wand die voorkomt dat er waterdruppels ontstaan aan de buitenkant en dat bacteriën zich kunnen vormen. Dit betekent dat de waterontharder langer meegaat en beter presteert.

Uitgebreide modules

De Remon Deluxe Tara biedt meer dan alleen kalkvrij water. Het heeft extra functies zoals 

een ontsmettingsmodule die bacterievorming voorkomt als het water in het apparaat stilstaat. Ook heeft het apparaat een vakantiemodus die helpt om water en zout te besparen als je weg bent.

 

Helder kleurenbeeldscherm

Het eenvoudige scherm van de Tara geeft duidelijke informatie over hoe de waterontharder werkt en laat je gemakkelijk instellingen aanpassen.

Meest verkochte waterontharder

De Tara is populair vanwege zijn betrouwbaarheid en goede prestaties. Veel mensen vertrouwen erop om kalkproblemen te voorkomen en te genieten van zacht water.

Ben je benieuwd naar het verschil tussen onze kleine waterontharder en onze grotere modellen? Dan kun je hier de Neva en de Tara vergelijken.

Welke Remon Deluxe Tara is het beste voor mij?

De juiste keuze voor een kleine waterontharder hangt af van jouw waterverbruik en grootte van je huishouden.

Ervaringen van gebruikers

Leo R. Bekker uit Julianadorp: “Een glas water smaakt beter”

“Waterontharder ‘Tara 19’ nu 3 weken in gebruik en wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Een glas water smaakt beter en we zien direct het verschil met de kalkaanslag op kranen glazen douchecabine e.d. Ook gebruiken we nu halve blokjes in de vaatwasser en minder wasmiddel in de wasmachine, het resultaat is prima. Ook de plaatsing verliep vlot, netjes en zonder problemen.”

Tamara uit Lelystad: “Geen moment spijt van gehad!”

“Ik merk duidelijk verschil in de douche en apparaten nu er geen kalk meer in het water zit. Het water is ook echt zachter.”

Kleine waterontharder kopen bij Remon Waterontharders

Wil je een kleine waterontharder kopen? Bij Remon Waterontharders ben je aan het juiste adres! We bieden een ruime keuze waterontharders, waaronder de krachtige Remon Deluxe Tara. Met deze waterontharder geniet je van zacht water zonder in te leveren op ruimte.

Kies uit verschillende modellen die passen bij jouw huishouden en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en ontdek welke kleine waterontharder je huis gemakkelijk kalkvrij maakt!

Veelgestelde vragen over kleine waterontharders

Hier beantwoorden we de meestgestelde vragen over kleine waterontharders, zodat je een goede beslissing kunt nemen over de aanschaf van een klein model.

 • Is een kleine waterontharder krachtig genoeg?

  Jazeker! Ondanks hun compacte formaat zijn kleine waterontharders perfect in staat om kalk uit het water te verwijderen. De Remon Deluxe Tara is bijvoorbeeld geschikt voor huishoudens tot 6 personen.

 • Hoeveel ruimte neemt een kleine waterontharder in beslag?

  De Tara is een van de kleinste waterontharders op de markt. De harscilinder heeft een diameter van slechts 24 cm en de hoogte is 650 mm. Zo past hij in de meeste meterkasten of kleine ruimtes.

 • Is de installatie van een kleine waterontharder ingewikkeld?

  Nee, de installatie is doorgaans eenvoudig. De Remon Deluxe Tara wordt geleverd met een duidelijke handleiding en als je wilt kies je voor montageservice door Remon Waterontharders.

 • Hoeveel kost een kleine waterontharder?

  De kosten van een waterontharder verschillen en kosten tussen de € 1000 en € 3000, exclusief installatiekosten. De installatiekosten liggen meestal tussen de € 200 en € 500. De Remon Deluxe Tara is een populaire keuze vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Geschreven door Marnelle Schipper

Marnelle Schipper vervult met trots de rol van copywriter bij Remon Waterontharders, waar haar creativiteit en expertise bijdragen aan de groeiende aanwezigheid van het bedrijf in de waterbehandelingsindustrie.

Marnelle heeft een waterontharder van Remon Waterontharder in haar eigen huis. Dit zorgt ervoor dat ze vanuit eigen ervaringen kan schrijven over de onderwerpen die je kan lezen op deze website.

Gecontroleerd door Marcel de Vries

Marcel de Vries werkt als bedrijfsleider bij Remon Waterontharders. Met meer dan tien jaar ervaring bij het bedrijf heeft Marcel kennis en expertise in waterbehandeling opgedaan. Hij begon zijn carrière bij Remon Waterontharders als marketingmanager. Deze rol omvatte de ontwikkeling en implementatie van marketingstrategieën, wat de basis vormde voor zijn huidige positie.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.