Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale t/m 31 juli

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Schone ramen waterontharder

Streeploos schone ramen

Streeploos schoon met zacht water

Als u uw ramen wast met hard water, dan worden ze op den duur minder mooi. Bij het wassen van ramen met hard water blijven er witte strepen achter. Dit komt doordat kalkdeeltjes zich afzetten op het glas en er elke keer een kalklaagje op de ramen blijft zitten. Dit kalklaagje kan dan alleen nog verwijderd worden door heel hard te poetsen of met een agressief anti-kalk schoonmaakmiddel.

De wasstraat
Wie bijvoorbeeld zijn auto laat wassen in de wasstraat zal het opvallen dat het water in de wasstraat gelijk wegtrekt van de auto. Het water in de wasstraat laat ook geen strepen achter op de autoramen. Als u uw auto gaat wassen met traditioneel leidingwater, dan ontstaat dit probleem wel. Het verschil wordt gemaakt door de hardheid van het water. Wasstraten werken met onthard water. Daardoor krijg je water, wat veel vriendelijker voor het glas is dan thuis.

Zacht water thuis
Als u thuis ook zacht water wil hebben voor het wassen van uw ramen, dan is het een goed idee om een waterontharder aan te schaffen. U koopt een waterontharder overigens niet alleen voor streeploze ramen, maar u hebt in uw woning ook geen kalkafzetting meer op de leidingen en verwarmingselementen, waardoor ook de levensduur van uw wasmachine, boiler, waterkoker en het koffiezetapparaat fors verlengd wordt. Een waterontharder werkt met een hoogwaardig kunsthars, waarmee alle kalkdeeltjes uit het water worden gefilterd. De kalk die in het water zit blijft achter aan de kunstharskorrels en het water is onthard.

Raam schoonmaken zonder strepen

Na het installeren van een waterontharder in uw woning heeft u geen problemen meer met nare kalkstrepen op de ramen en vieze kalkzeep in de hoeken van kozijnen. De droogrest van zacht gemaakt water verschilt overigens wel per plaats en zal dus ook effect hebben op het eindresultaat. Hoe lager de uiteindelijke droogrest, hoe mooier een ruit opdroogt. Met zacht water wordt elk reinigingsklusje in principe een fluitje van een cent. Het maakt het afzemen en drogen ramen zelfs overbodig!

Minder schoonmaakmiddel
Met een waterontharder hoeft u geen schoonmaakprofessional te zijn om uw ramen na het wassen blinkend schoon en perfect doorzichtig te krijgen. U wast de ramen van uw woning gewoon op dezelfde manier als u gewend bent, maar u gebruikt alleen veel minder reinigingsmiddel, want met zacht water heeft u veel minder schoonmaakmiddelen nodig. Zou u dezelfde hoeveelheid schoonmaakmiddel gebruiken als bij hard water, dan zou u zeepstrepen op de ramen krijgen.

Nog meer genieten
Vindt u een onberispelijke uitstraling van uw woning of bedrijfspand ook belangrijk? Dan zijn schone, heldere ramen een eerste vereiste. Bovendien laten schone ruiten meer licht door en dat draagt bij aan het woongenot.

Conclusie
Met een waterontharder gaat u kalkaanslag tegen. Hierdoor worden al uw ramen eenvoudig streeploos schoon en kunt u ook nog besparen op schoonmaakmiddelen. Dat is wel zo relaxed!

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.