Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Vacature Marketing Manager

Vacature Marketing Manager

LET OP: De vacature is gesloten

Het is wel mogelijk om een open sollicitatie te sturen. We reageren alleen op een open sollicitatie wanneer we met je in gesprek willen. De kans is dus aanwezig dat we niet op jouw open sollicitatie reageren. 

Locatie
Leek 

Uren
40 uur per week

Niveau
Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van marketing, communicatie of aanverwant. 

Startdatum
In overleg

Voor onze nieuwe activiteiten zijn wij op zoek naar een Marketing Manager. Daarbij ga jij leiding geven aan de projecten gericht op marketing. Ben jij een aanpakker die samen met ons verdere groei wil realiseren? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Jouw taken:

Als Marketing Manager ben je verantwoordelijk voor het promoten en positioneren van de producten en activiteiten van Remon Waterontharders. De marketingactiviteiten en uitingen worden mede door jou bedacht, voorbereid, uitgevoerd en gecoördineerd.

Je functie is veelzijdig en afwisselend. Bovendien is de functie nieuw en dus uitdagend! Je zult veel contact hebben met onze verkoopadviseurs en daarnaast intern met de diverse leidinggevenden. Het is belangrijk dat je ervaring hebt in een marketingfunctie en zelfstandig invulling kunt geven aan deze nieuwe functie, waarbij we initiatief hoog in het vaandel hebben staan.

Verwachtingen:

Wat bieden wij?

Bij Remon Waterontharders verdien je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je doorgroeien, heb je leuke enthousiaste collega’s en een informele werksfeer. Je komt te werken in een gezellig (klein) team dat waarde hecht aan je ideeën en verbeterpunten voor onze organisatie. Wij houden van korte lijnen.

Wie zijn wij?

Remon Waterontharders is onderdeel van Remon. Het begon allemaal bij Andries Reitsema. Als stallenbouwer voor de veehouderij kwam hij dagelijks over de vloer bij boeren en daar zag hij hoe de opbrengst van een agrarisch bedrijf afhankelijk is van vele verschillende factoren. Zo moet het vee voorzien zijn van het beste voer, de beste stalinrichting en…. het beste drinkwater.

Wat vanaf de oorsprong voornamelijk bedoeld was voor de agrarische sector, verbreedde zich al gauw naar overige sectoren zoals tuinders, industriebedrijven, aardwarmte, zwembaden, sportclubs en uiteraard waterontharders.

Door zijn gedrevenheid en succes groeide het bedrijf al snel uit zijn jasje. Het kantoorpand naast het woonhuis van Andries in het Groningse plaatsje Opende werd verruild voor een hoofdkantoor. Inmiddels heeft het familiebedrijf zich in ruim 40 jaar tijd weten uit te bouwen tot een geweldige onderneming met liefde voor het vak en meer dan 200 medewerkers, zowel actief in Nederland als in het buitenland.

En dat alles: met passie voor water!

Laat van je horen

Ben je enthousiast geworden? Kom solliciteren! We ontvangen graag je cv en motivatie voor deze functie. We laten je weten of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coby Beukema.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.