Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

BTW-vrije dagen!

Montage van een Remon waterontharder

U kunt ervoor kiezen om de Remon waterontharder zelf te installeren of gebruik te maken van onze professionele montageservice.
Wij leggen u graag de verschillen en de voordelen van beide opties uit.

Montageservice door Remon Waterontharders

Met onze montageservice bent u verzekerd van service en kwaliteit. De installateur stemt de installatie vooraf met u af en gaat netjes en vakkundig te werk. Hij maakt gebruik van een open verbinding, flexibele siliconen aansluitslangen en een overloopbeveiliging. Onze installateurs kennen alle ins- en outs van de waterontharder en nemen uitgebreid de tijd om u wegwijs te maken. Hij gaat niet weg totdat alles is opgeruimd en u tevreden bent. Lees hier hoe onze klanten de installatie van Remon Waterontharders ervaren.

Remon waterontharders met bus en monteur

Zelf installeren van een waterontharder

Heeft u enige kluservaring? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf uw waterontharder te installeren. U ontvangt een duidelijke gebruikers- en installatiehandleiding waarin de installatie stap voor stap staat uitgelegd. Ook ontvangt u een installatiekit met de (meest) benodigde materialen voor het aansluiten van de waterontharder. 

Bekijk hoe eenvoudig zelfmontage is.

Bepaal de opstellingsruimte

Een Remon waterontharder kan in principe in elke ruimte geplaatst worden. De meest gekozen ruimte is de meterkast, maar ook een kelder, trapkast of garage behoren tot de mogelijkheden.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.