Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Nieuwe badkamer schoonmaken?

U kent het wel… u heeft net een nieuwe badkamer of net uw badkamer helemaal schoongemaakt en na een aantal weken zit overal kalkaanslag en beginnen de kit en voegnaden al te verkleuren. Wij geven je tips hoe je het best om kunt gaan met deze situatie en een oplossing om al deze schoonmaak gedoe te voorkomen. 

Hoe vaak badkamer schoonmaken?​

In Nederland hebben we een aardig hoog kalk gehalte in het water, dat houdt in dat kalk aanslag en viezigheid al snel nestelt aan uw tegel, glas en badkamermeubel. Daarom raden wij aan om in ieder geval wekelijks de oppervlaktes te reinigen, zodat de kalk niet hecht aan de oppervlakte. Wanneer u een waterontharder heeft hoeft u niet meer na elke douchebeurt kalk van de ramen te verwijderen, omdat er geen kalk in het water zit. 

kalk verwijderen badkamer

Badkamer schoonmaken producten​

Er zijn veel verschillende producten online en in de winkel te vinden., zowel biologisch als chemische. Wij raden aan om te kiezen voor biologische schoonmaakproducten specifiek voor de badkamer omdat dit beter is voor het milieu. Wanneer u geen waterontharder heeft kan het schoonmaken lastiger zijn om vuil en kalk te reinigen, dan kunt u kiezen om wel chemische producten te gebruiken. 

Hoe moet je de badkamer schoonmaken?​

Met een aantal handige schoonmaak producten en accessoires kom je al een heel eind. Bijvoorbeeld badkamer reiniger, glasreiniger, schuurspons, spons en droogdoek. Meer heb je niet nodig tijdens een reguliere schoonmaak. Heb je al langer de badkamer niet schoongemaakt dan wordt het een wat intensiever klusje 😉

Makkelijker uw badkamer schoon maken met een waterontharder​

Voorkomen is beter dan genezen. Een waterontharder is een apparaat dat u kunt aansluiten in uw woning. De waterontharder filtert het water waardoor alle kalk uit het water wordt verwijderd. Zo hoeft u na het douche niet spiegels, glas en tegels droog te maken. Wil je advies over onze waterontharders of wil je een waterontharder kopen? Neem contact met ons op.

Waterontharder Remon
Kalkaanslag badkamer

Meer informatie over waterontharders?

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.