Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Black Friday

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Operations manager

Operations manager

Let op: deze vacature is gesloten

Het is wel mogelijk om een open sollicitatie te sturen. We reageren alleen op een open sollicitatie wanneer we met je in gesprek willen. De kans is dus aanwezig dat we niet op jouw open sollicitatie reageren. 

Locatie
Leek

Uren
40 uren per week

Niveau
HBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding of werkervaring)

Startdatum
Zo snel mogelijk

Ben jij een gedreven afdelingshoofd met technisch inzicht? En word je enthousiast van het aansturen van een team en het verbeteren van processen in een magazijn? Dan is deze functie iets voor jou! Wij zoeken een ervaren operation manager met technisch inzicht/affiniteit.

Wat ga je doen?

Als operation manager van Remon Waterontharders ben je verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen binnen de afdelingen Productie, Magazijn en Technische dienst. Je bewaakt onder andere de kwaliteit, de betrouwbaarheid en de efficiency. Je coördineert onze medewerkers, je brengt processen in beeld, je stelt KPI’s op, je maakt analyses, je informeert het managementteam en je brengt verbeteringen aan op de huidige werkwijzen. Daarnaast ga je starten met het opzetten van een nieuwe serviceafdeling van begin tot eind.

Als operation manager ben je verantwoordelijk voor:

Wat breng je mee?

Overige competenties

Wat bieden wij?

Bij Remon Waterontharders verdien je een uitstekend salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je doorgroeien, heb je leuke enthousiaste collega’s en een informele werksfeer. Je komt te werken in een jong en ondernemend team dat waarde hecht aan je ideeën en verbeterpunten voor onze organisatie.

Wie zijn wij?

Remon is dé specialist in waterbehandelingssystemen, bronboringen & aardwarmte. Wij installeren, ontwikkelen en onderhouden al meer dan 40 jaar waterbehandelingsapparatuur. Als familiebedrijf hebben wij kwaliteit, service en continuïteit hoog in het vaandel staan.

Bij Remon Waterontharders zijn we ervan overtuigd dat we consumenten meer comfort kunnen bieden met zacht water. Met een waterontharder is kalkaanslag namelijk verleden tijd, smaakt koffie en thee beter, wordt wasgoed en haar zachter en kalmeert de huid. Ook langetermijneffecten zoals het besparen op je energierekening en het beperken van het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen spelen een belangrijke rol. Duurzaamheid voor het milieu vormt een prachtige synergie met de voordelen die het de consument biedt, waar Remon met passie voor zacht water graag zijn steentje aan bijdraagt.

Je komt te werken in ons waterontharderteam dat gevestigd is in Leek. Wij zijn een jong team dat momenteel bestaat uit 30 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. De sfeer is informeel en iedereen is gedreven om mee te bouwen aan de groei van onze onderneming.

En nu?

Ben je enthousiast geworden? Kom solliciteren! We ontvangen graag je cv en motivatie voor deze functie. We laten je weten of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek.

Laat van je horen!

Herken jij jezelf in de functieomschrijving? Stuur dan snel je sollicitatie naar ons toe! Overtuig ons van jouw kunnen met jouw motivatiebrief. Heb je vragen over Remon Waterontharders en/of de vacature? Neem dan telefonisch contact op. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Profiteer nu

Black Friday

Profiteer tijdens Black Friday van 400 euro korting!

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.