Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Past een waterontharder in een kruipruimte?

Jazeker, onze waterontharder past in zowel de meterkast als kruipruimte. Daarbij hebben we verschillende modellen die groter zijn en wel meer ruimte nodig hebben zoals bijvoorbeeld modellen voor grotere woningen. Ook hebben wij een waterontharder die alleen in uw meterkast past en erg compact is, zo hoeft u niet eens uw kruipruimte hiervoor te gebruiken. 

Allereerst wordt er door onze technische afdeling inspectie gedaan vanaf een afstand. Dit doen wij doormiddel van Whatsapp of beeldbellen. Zo kunnen wij een inschatting maken welk model meest geschikt is en past in uw kruipruimte

Of wat denkt u van een advies op maat waar wij ook de andere plekken in uw woning bekijken of dit een match kan zijn voor onze waterontharder. Voor het aanschaffen van een waterontharder is het belangrijk om goed onderzoek te doen of te vragen naar een specialist. Wij van Remon waterontharders helpen u graag telefonisch of u bent welkom bij ons in de showroom. 

Conclusie: er is altijd wel een waterontharder van Remon die past in uw woning/kruipruimte. Wilt u advies of heeft u vragen waar u het best de waterontharder kan plaatsen? Neem dan contact met ons op 

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.