Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale t/m 31 juli

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Past een waterontharder in een kruipruimte?

Jazeker, onze waterontharder past in zowel de meterkast als kruipruimte. Daarbij hebben we verschillende modellen die groter zijn en wel meer ruimte nodig hebben zoals bijvoorbeeld modellen voor grotere woningen. Ook hebben wij een waterontharder die alleen in uw meterkast past en erg compact is, zo hoeft u niet eens uw kruipruimte hiervoor te gebruiken. 

Allereerst wordt er door onze technische afdeling inspectie gedaan vanaf een afstand. Dit doen wij door middel van Whatsapp of beeldbellen. Zo kunnen wij een inschatting maken welk model meest geschikt is en past in uw kruipruimte. 

Wij bieden daarnaast advies op maat waar wij ook de andere plekken in uw woning bekijken of dit een match kan zijn voor onze waterontharder. Voor het aanschaffen van een waterontharder is het belangrijk om goed onderzoek te doen of te vragen naar een specialist. Wij helpen u graag telefonisch of u bent welkom bij ons in de showroom

Conclusie: er is altijd wel een waterontharder van die past in uw woning/kruipruimte. Wilt u advies of heeft u vragen waar u het best de waterontharder kan plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Tip: het is ook handig om de waterhardheid in uw omgeving te kennen. Met onze snelle hardheid water test kunt u dit zelf berekenen. 

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.