Elke waterontharder
wordt vakkundig gemonteerd!


Hoeveel ruimte u ook beschikbaar hebt, Remon kan een geschikte waterontharder leveren. Wij gaan altijd op zoek naar de locatie die voor u het meest geschikt is.

Onze technische adviseurs kunnen u telefonisch alle informatie verstrekken. Door middel van foto's kan er vaak al een geschikte plaats gevonden worden voor uw waterontharder.

Wilt u toch liever dat een van onze adviseurs de situatie komt bekijken? Geen probleem! Wij komen vrijblijvend bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken.

Advies op maat Over bacteriepreventie

Plaatsingsmogelijkheden waterontharder

De waterontharder wordt altijd na de watermeter geplaatst. Dit kan in de meterkast, waterput, bijkeuken, garage of bijvoorbeeld trapkast zijn. Samen met u adviseren wij u over de mogelijkheden. Hierbij wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid van de waterontharder, zodat u gemakkelijk zout bij kunt vullen.

Bekijk hier onze waterontharders

Proefplaatsing

Hoe gaat zo’n proefplaatsing?

 1. U krijgt vrijblijvend advies op maat van een van onze adviseurs (telefonisch of op locatie).

 2. Onze vakkundige monteur installeert bij u de Remon Deluxe waterontharder.

 3. U voldoet het volledige aankoopbedrag, welke afhankelijk is van het geschikte model in uw situatie.

 4. Hoera! Het genieten kan beginnen.. 30 dagen lang.

 5. Bent u overtuigd en kunt u niet meer zonder de Remon waterontharder? Dan hoeft u niets te doen.

  U mag uw tevredenheid natuurlijk wel delen met ons en anderen. 🙂

 6. Bent u toch niet tevreden? Dan ontvangt u het aankoopbedrag (excl. installatiekosten) retour.

 7. Remon Waterontharders zal de kosten van demontage op zich nemen.

 

*Deze mogelijkheid geldt alleen indien tevoren met de verkoper besproken en schriftelijk overgekomen in de opdrachtbevestiging.

 

Vraag meteen een proefplaatsing aan!

  Naam: *

  Adres:*

  Postcode:*

  Woonplaats:*

  E-mailadres: *

  Telefoonnummer: *

   

  Wij plaatsen onze waterontharders altijd volgens de eisen

  Alle Remon waterontharders worden op professionele wijze en door ervaren monteurs geïnstalleerd. Hierbij nemen wij alle richtlijnen en voorschriften in acht. Wij sluiten de afvoer aan met een open verbinding op het riool. Wij maken uitsluitend gebruik van goedgekeurd KIWA-aansluitmateriaal.

  Zowel de waterontharders als het hars zijn gekeurd en beschikken over de juiste certificaten. Het allerbelangrijkste certificaat is dat van TÜV Rheinland. TÜV staat sinds 1872 voor veiligheid en kwaliteit van mens, omgeving en technologie. TÜV heeft onze waterontharders getest, gemonitord, geïnspecteerd, ge-audit en tenslotte gecertificeerd. U kunt er dan ook op vertrouwen dat een waterontharder van Remon een veilige waterontharder is van hoogwaardige kwaliteit.

  NSF is wereldwijd marktleider in productcertificering in de voedselveiligheid. NSF staat voor Public Health and Safety Organization. Als een product door het NSF gecertificeerd is, weet u dat het bedrijf waarvan het product afkomstig is voldoet aan de NSF gehanteerde normen en procedures. Omdat onze waterontharder uw leidingwater onthard, vinden wij het van belang dat u zeker weet dat ons product aan alle veiligheidseisen voldoet. Het NSF-certificaat is daarvan het meest overtuigende bewijs.
  Het NSF certificaat van Remon met betrekking tot de waterontharders betreft de kwaliteit van het hars in de waterontharder. Dit hars heeft levensmiddelenkwaliteit. Met het NSF certificaat bent u er zeker van dat materialen en werkwijze streng zijn getest om aan alle standaardvereisten te voldoen. Het NSF agentschap voert met enige regelmaat en onverwacht inspecties uit.

  De CE-markering geeft aan dat de waterontharder van Remon voldoet aan de Nieuwe Aanpak-richtlijnen. Deze richtlijnen omschrijven de eisen waaraan de waterontharder moet voldoen vóór deze in de EER (Europese Economische Ruimte) op de markt mag worden gebracht. De CE-markering is geen keurmerk.
  De waterontharder van Remon heeft uiteraard deze CE-markering. Het doel van de CE-markering is het waarborgen van de veiligheid van de consument en het milieu. Koopt u een waterontharder van Remon, dan weet u dus zeker dat de waterontharder aan alle vereisten voldoet die aan onze apparaten worden gesteld in de EER.

  De Remon waterontharder heeft een Gold Seal-productcertificering. Water Quality Association (WQA) hanteert een wetenschappelijke methode om de veiligheid en werking te garanderen van onze apparaten. WQA biedt een onafhankelijk keurmerk voor een verscheidenheid aan drinkwaterbehandelingsproducten. Deze worden alleen toegekend na strenge laboratoriumtests, literatuuronderzoek en materiaalbeoordeling.
  De hoge prestatienormen die de WQA hanteert zorgt ervoor dat u vertrouwen kunt hebben in onze waterontharder én in de monteur die de waterontharder installeert en onderhoudt. Het professionele certificatieprogramma van WQA is uniek in zijn soort.

  Het ACS is een organisatie van het Franse directoraat-generaal Gezondheid in Frankrijk. Het Sanitair Conformiteitscertificaat dat door deze organisatie wordt toegekend, is van toepassing op de materialen die in contact komen met water dat uitsluitend bestemd is voor menselijke consumptie. Dit officieel Sanitair Conformiteitscertificaat geeft aan dat alle materialen die in contact komen met het leidingwater in de Remon waterontharders, volledig getest en geaccordeerd zijn door het ACS.
  TÜV Rheinland heeft onze waterontharders getest, gemonitord, geïnspecteerd, ge-audit en tenslotte gecertificeerd. U kunt er dan ook op vertrouwen dat een waterontharder van Remon een veilige waterontharder is van hoogwaardige kwaliteit. TÜV Rheinland test alles: gebruikskenmerken (inclusief metingen op het gebied van energieverbruik), elektrische veiligheid en de energieclassificatie. Dat de waterontharder van Remon een veilig en kwalitatief hoogwaardig product is bewijst ons certificaat van TÜV Rheinland. En daar zijn wij trots op!
  Bij de installatie van een waterontharder wordt uitsluitend gebruik gemaakt van KIWA goedgekeurd aansluitmateriaal. Dit betekent dat de kenmerken van de gebruikte aansluitmaterialen door KIWA bevestigd zijn. Deze bevestiging volgt op een strenge controle. De beoordeling is in overeenstemming met de vastgestelde eisen of normen. Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 van organisaties op het gebied van testen, inspectie en certificering. U bent er dus zeker van dat ons aansluitmateriaal degelijk, veilig en van goede kwaliteit is.

  Zelfmontage

   

  Uw waterontharder zelf monteren?

  De waterontharder op de juiste manier monteren is erg belangrijk voor een optimale werking en levensduur van het apparaat. Met de juiste kennis en handigheid is zelfmontage van onze waterontharders goed mogelijk. Bij de aankoop van uw ontkalker ontvangt u alles om de montage uit te kunnen voeren. In de meegeleverde handleiding staat duidelijk omschreven hoe de waterontharder stap voor stap aangesloten dient te worden. Daarnaast ontvangt u een installatiekit,  hardheidstestset en onthardingszout.

  Mocht u er toch niet helemaal uitkomen. Geen probleem! Onze ervaren telefonische helpdesk doet er alles aan om de installatie te laten slagen.

  Remon levert en installeert al meer dan 40 jaar waterontharders op maat!

  Remon Waterontharders is onderdeel van Remon Waterbehandeling. Remon verzorgt al meer dan 40 jaar de meest uiteenlopende diensten op het gebied van waterbehandeling voor bedrijven én particulieren. Remon Waterontharders heeft 45 ervaren monteurs in dienst en is in heel Nederland actief. Met Remon bent u verzekerd van een deskundige installatie van uw waterontharder door een professionele monteur.
  › Meer info over Remon

  Remon Waterontharders | Plaatsing van Waterontharder

  Waarom Remon Waterontharders?

  Waarom Remon Waterontharders?

  • Dé specialist in waterbehandeling sinds 1979
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • 45 ervaren monteurs staan voor u klaar
  • 3 vestigingen in Nederland
  • Gratis advies op locatie van onze adviseurs

  › Bekijk de verschillende waterontharders

  voordelen waterontharder