De prijs van een Remon waterontharder
Onze waterontharders zijn het resultaat van meer dan 40 jaar doorontwikkeling en kenmerken zich door hun sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Welke waterontharder voor u het meest geschikt is hangt af van uw specifieke situatie. Ik wil vrijblijvend advies

De prijs van een Remon waterontharder

Op basis van een vrijblijvend bezoek door een van onze adviseurs of door middel van een adviesgesprek op afstand kunnen wij een offerte opstellen die specifiek gericht is op uw situatie. Hierbij houden wij rekening met uw waterverbruik, de beschikbare ruimte, uw persoonlijke voorkeuren en uw waterhardheid.

Wij raden dan ook aan om altijd het advies van een Remon adviseur in te winnen alvorens u tot aanschaf overgaat. Onze jarenlange ervaring op het gebied van waterbehandeling stelt ons als geen ander in staat u van gedegen advies over waterontharders te voorzien. Dit zorgt ervoor dat u verzekerd bent van de beste waterontharder voor uw situatie. Houd bij de aanschaf van een waterontharder dus niet alleen rekening met de prijs maar zeker ook met de service die geleverd wordt.

Remon waterontharders: beste prijs, uitmuntende service

Remon onderscheidt zich van de concurrentie door de scherpe prijsstelling en de wijze waarop de waterontharders door onze professionele installateurs worden geïnstalleerd. De waterontharders worden volledig volgens de voorschriften geplaatst. De waterontharder wordt bij voorkeur direct na de watermeter aangesloten zodat de gehele woning wordt voorzien van zacht water. Samen met u gaan onze erkende installateurs op zoek naar de meest geschikte plek om de waterontharder te laten plaatsen. Vraag nu op advies op maat aan.

Waterontharder scherpe prijs

Onthardingszout van Remon, de beste in zijn soort

Onze waterontharders werken met zouttabletten. Wij raden u aan om Remon onthardingszout te gebruiken. Remon onthardingszout voldoet aan de hoogste Europese Norm wat betreft zuiverheidsklasse: EN 973 Type A en heeft een zuiverheidsgraad van maar liefst 99,9%. De zouttabletten van Remon bevatten geen E-nummers of antiklontermiddelen.

De zouttabletten zijn verkrijgbaar in 10kg- en 25kg-zakken. Daarnaast zijn zoutblokken van 4 kg bij ons verkrijgbaar, deze passen bijvoorbeeld in een AquaCell waterontharder. Zout kunt u eenvoudig bestellen via ons bestelformulier of telefonisch via 088 648 80 64

Zouttabletten

Veelgestelde vragen

Ben ik gebonden aan een onderhoudscontract?

Bij Remon bent u niet verplicht om een onderhoudscontract af te sluiten. Door onze ontsmettingsmodule wordt het hars van de ionenwisselaar automatisch gedesinfecteerd. Dit scheelt hoge kosten want wij hoeven hierdoor niet jaarlijks langs te komen om het hars met een speciale harscleaner te desinfecteren. Door deze module wordt het hars vrijwel wekelijks automatisch gedesinfecteerd en bent u altijd verzekerd van 100% veilig drinkwater. Door onze, unieke eigen ontwikkelde, dubbele bodem in het zoutvat wordt klontvorming van het zout drastisch beperkt. Eens per jaar het zoutvat schoonmaken is hierdoor het enige overgebleven onderhoud.

Na installatie van de waterontharder voorziet onze installateur u uiteraard van een uitgebreide uitleg over de waterontharder en het benodigde onderhoud hieraan. Standaard leveren wij de waterontharder met een handleiding, zodat u later rustig kunt teruglezen hoe u het onderhoud uit kunt voeren. Wilt u dat het onderhoud toch door één van onze specialisten wordt gedaan dan kunt u het uiteraard ook tegen betaling door ons laten uitvoeren.

Wat is de levensduur van het Remon hars?

Bij aanschaf van een Remon waterontharder ontvangt u 30 jaar garantie op de goede werking van het hars.

Wachttijd bij een storing?

Er zijn maar liefst 45 servicemonteurs dagelijks op pad om onze klanten te ondersteunen. Dit betekent dat wij in geval van storing snel bij u kunnen zijn om de storing te verhelpen.

Levert Remon in heel Nederland?

Jazeker. Dagelijks zijn onze 45 installatie- en servicemonteurs, verspreid over onze 4 vestigingen in Leek, Marum, Dalfsen en Ospel, in heel Nederland actief. Zij voeren installatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan verschillende waterbehandelingsinstallaties. Ook onze adviseurs zijn in heel Nederland actief. Waar u ook woont, wij komen graag langs om u van gedegen advies te voorzien.

Kan ik zelf onderhoud uitvoeren aan mijn Remon waterontharder?

U kunt de waterontharder zo nu en dan (jaarlijks) eens goed schoonmaken. Dit houdt in dat u even een doekje door het pekelvat haalt en de buitenkant schoonmaakt. Voor het technisch onderhoud aan de besturingselementen van de waterontharder is het aan te raden een Remon monteur langs te laten komen.

Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in?

Tijdens de onderhoudsbeurt zullen wij de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • De harsvulling van de ontharder controleren op werking en indien nodig reinigen.
  • Controle van kleppen, afsluiters en lekkages.
  • Controleren scheiding drinkwater en pekelwater.
  • Controleren van de werking van de vlotterbeveiliging.
  • Controleren van de aan- en afvoerleidingen op lekkages.
  • Reiniging van het besturingsventiel.
  • Het onderzoeken van de waterhardheid na de waterbehandeling.
  • Controle/herberekening spoelinstellingen.
  • Diverse andere kleine controlepunten.

Na deze onderhoudsbeurt kunt u weer zorgeloos genieten van zacht water.