BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

De prijs van een waterontharder

De prijs van een waterontharder

Onze waterontharders zijn het resultaat van meer dan 40 jaar doorontwikkeling en kenmerken zich door hun sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Welke waterontharder voor u het meest geschikt is hangt af van uw specifieke situatie.

Inmiddels genieten al meer dan 100.000 mensen dagelijks van zacht water dankzij Remon Waterontharders. 

Soorten waterontharders

De kosten van een Remon waterontharder

Wanneer u op het internet zoekt naar ‘kosten van een waterontharder’ ziet u dat de prijzen erg uiteenlopen. Het is dan ook lastig om vooraf kostprijs te noemen. Op basis van een vrijblijvend adviesgesprek op afstand kunnen wij een offerte opstellen die specifiek gericht is op uw situatie. Hierbij houden wij rekening met uw waterverbruik, de beschikbare ruimte, uw persoonlijke voorkeuren en uw waterhardheid.

Ons advies is om altijd vooraf het advies van een Remon adviseur in te winnen voordat u overgaat tot aanschaf. Onze jarenlange ervaring op het gebied van waterbehandeling stelt ons als geen ander in staat u van gedegen advies over waterontharders te voorzien. Dit zorgt ervoor dat u verzekerd bent van de beste waterontharder voor uw situatie. Houd bij de aanschaf van een waterontharder dus niet alleen rekening met de prijs maar zeker ook met de service die geleverd wordt.

Waarom Remon Waterontharders?

De prijs van een Remon waterontharder?

De prijs van een waterontharder is sterk afhankelijk van uw waterverbruik en uw toekomstige plannen, ook spelen uw wensen een grote rol. Daarom is een advies gesprek met onze adviseurs een belangrijke stap in de aanschaf van een waterontharder.

Benieuwd naar de kosten voor uw situatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Montage waterontharder

Onder de kosten van een waterontharder vallen ook de installatiekosten. Remon onderscheidt zich van de concurrentie door de scherpe prijsstelling en de wijze waarop de waterontharders door onze professionele installateurs worden geïnstalleerd. De waterontharders worden volledig volgens de voorschriften geplaatst. De waterontharder wordt bij voorkeur direct na de watermeter aangesloten zodat de gehele woning wordt voorzien van zacht water. De installateur stemt de installatie vooraf met u af en gaat netjes en vakkundig te werk. Hij maakt gebruik van een open verbinding, flexibele siliconen aansluitslangen en een overloopbeveiliging. Onze installateurs kennen alle ins- en outs van de waterontharder en nemen uitgebreid de tijd om u wegwijs te maken. Hij gaat niet weg totdat alles is opgeruimd en u tevreden bent. Lees hier hoe onze klanten de installatie van Remon Waterontharders ervaren.

Veelgestelde vragen

Vraag een advies op maat gesprek aan om advies te krijgen van onze ervaren adviseurs. 

Bij Remon bent u niet verplicht om een onderhoudscontract af te sluiten. Door onze ontsmettingsmodule wordt het hars van de ionenwisselaar automatisch gedesinfecteerd. Dit scheelt hoge kosten want wij hoeven hierdoor niet jaarlijks langs te komen om het hars met een speciale harscleaner te desinfecteren. Door deze module wordt het hars vrijwel wekelijks automatisch gedesinfecteerd en bent u altijd verzekerd van 100% veilig drinkwater. Door onze, unieke eigen ontwikkelde, dubbele bodem in het zoutvat wordt klontvorming van het zout drastisch beperkt. Eens per jaar het zoutvat schoonmaken is hierdoor het enige overgebleven onderhoud.

Na installatie van de waterontharder voorziet onze installateur u uiteraard van een uitgebreide uitleg over de waterontharder en het benodigde onderhoud hieraan. Standaard leveren wij de waterontharder met een handleiding, zodat u later rustig kunt teruglezen hoe u het onderhoud uit kunt voeren. Wilt u dat het onderhoud toch door één van onze specialisten wordt gedaan dan kunt u het uiteraard ook tegen betaling door ons laten uitvoeren.

Bij aanschaf van een Remon waterontharder ontvangt u 30 jaar garantie op de goede werking van het hars.

Er zijn maar liefst 45 servicemonteurs dagelijks op pad om onze klanten te ondersteunen. Dit betekent dat wij in geval van storing snel bij u kunnen zijn om de storing te verhelpen.

Jazeker. Dagelijks zijn onze 45 installatie- en servicemonteurs, verspreid over onze 4 vestigingen in Leek, Marum, Dalfsen en Ospel, in heel Nederland actief. Zij voeren installatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan verschillende waterbehandelingsinstallaties. Ook onze adviseurs zijn in heel Nederland actief. Waar u ook woont, wij komen graag langs om u van gedegen advies te voorzien.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.