Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale!

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Quooker ontkalken: Hoe kan ik kalk verwijderen en voorkomen

Wanneer u geen waterontharder heeft is het belangrijk om uw Quooker regelmatig kalkvrij te maken. Zo gaat uw Quooker veel langer mee en is het heeft u er veel meer plezier van. 

Hoe kan ik kalk verwijderen van mijn Quooker?

Het verwijderen van kalk kunt u doen daar het aanschaffen van een Quooker ontkalker. U moet hierbij de gehele kraan reinigen, kraanzeefje en de standaard filter die erin zit. Zo maakt u de gehele installatie kalkvrij. Meer informatie kunt u vinden op de website van Quooker zelf.

Hoe kan kan ik er voorzorgen dat er geen kalk meer in mijn Quooker komt?​

Er zijn een aantal manieren om ervoor te zorgen dat er geen kalk meer door uw Quooker loopt en dat is bijvoorbeeld met een filter of een waterontharder. Dit zijn de twee populairste manieren. De waterontharder is op lange termijn een beter oplossing omdat je bij een Quooker filter regelmatig dit moet omwisselen en dus telkens ook een nieuwe filter moet aanschaffen. Bij een waterontharder pak je gelijk door uw gehele woning kalk aan en heeft u 100% kalkvrij water.

Waarom is kalk slecht voor een Quooker?​

Kalk is over het algemeen boosdoener van alle elektrische keukenapparaten zoals waterkokers, wasmachines, vaatwassers en verwarmingselementen. Kalk tast de leidingen, filters en verwarmingselement aan en daardoor kan het apparaat niet volledig op temperatuur komen en leidt het aan rendementsverlies. De levensduur van het apparaat is op deze manier een stuk minder.

Quooker en een Remon Waterontharder​

Alle Remon Waterontharders zijn niet alleen geschikt voor uw Quooker maar ook voor al uw andere waardevolle apparaten in huis. Naast dat heeft u door het hele huis zacht en kalkvrij water. Wilt u een waterontharder aanschaffen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem gerust contact op.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.