Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale!

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Servicemonteur Buitendienst Waterontharders

Locatie
Nederland 

Uren
32 – 40 uren per week

Niveau
Minimaal een MBO elektrotechnische opleiding;

Startdatum
In overleg

Als servicemonteur waterontharders onderhoud je waterontharders bij particulieren thuis. Je bent dagelijks onderweg en je komt elke dag ergens anders, wat het werk extra leuk maakt! Je komt bij veel verschillende klanten op bezoek, daarom is het belangrijk dat je beschikt over goede sociale vaardigheden.

Wat ga je doen?

Na een gedegen inwerkperiode ga je op zelfstandige wijze:

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven en enthousiaste vakman die blij wordt van klantcontact en het onderhouden van een technisch product. Je bent representatief en je werkt gestructureerd en netjes. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent communicatief vaardig en vindt het leuk om een belangrijke rol te vervullen in ons familiebedrijf.

Wat heb je nodig?

Verder bezit je de volgende competenties:

Wat wij bieden

Je komt te werken in ons waterontharderteam dat gevestigd is in Leek. Wij zijn een jong team dat momenteel bestaat uit 30 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. De sfeer is informeel en iedereen is gedreven om mee te bouwen aan de groei van onze onderneming! Bij Remon Waterontharders verdien je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een gezellig (klein) team dat waarde hecht aan je ideeën en verbeterpunten voor onze organisatie. Wij houden van korte lijnen. Bij ons heb je de mogelijkheid om als ZZP’er aan de slag te gaan of in vast dienstverband.

Wie zijn wij?

Remon Waterontharders is onderdeel van Remon. Het begon allemaal bij Andries Reitsema. Als stallenbouwer voor de veehouderij kwam hij dagelijks over de vloer bij boeren en daar zag hij hoe de opbrengst van een agrarisch bedrijf afhankelijk is van vele verschillende factoren. Zo moet het vee voorzien zijn van het beste voer, de beste stalinrichting en…. het beste drinkwater.

Wat vanaf de oorsprong voornamelijk bedoeld was voor de agrarische sector, verbreedde zich al gauw naar overige sectoren zoals tuinders, industriebedrijven, aardwarmte, zwembaden, sportclubs en uiteraard waterontharders.

Door zijn gedrevenheid en succes groeide het bedrijf al snel uit zijn jasje. Het kantoorpand naast het woonhuis van Andries in het Groningse plaatsje Opende werd verruild voor een hoofdkantoor. Inmiddels heeft het familiebedrijf zich in ruim 40 jaar tijd weten uit te bouwen tot een geweldige onderneming met liefde voor het vak en meer dan 200 medewerkers, zowel actief in Nederland als in het buitenland.

En dat alles: met passie voor water!

Laat van je horen

Ben je enthousiast geworden? Kom solliciteren! We ontvangen graag je cv en motivatie voor deze functie. We laten je weten of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel de Vries.
Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.