Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Vacature Expeditiemedewerker

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitvoer van interne logistieke processen, zoals de afhandeling van verkooporders in onze systemen. Je verzorgt de voorbereiding en de uitvoering van het orderpicken en neemt initiatief voor verdere optimalisering van het logistiek proces.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van ontvangsten in het voorraadsysteem en het verzorgen van de uitgifte van materialen en onderdelen aan onze monteurs en klanten. Ook sta je klanten telefonisch te woord bij technische vragen over en/of problemen met onze producten.

Voor ons hoofdmagazijn in Leek zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logistiek medewerker/magazijnmedewerker.

Locatie
Leek 

Uren
40 uur per week

Niveau

Minimaal MBO werk- en denkniveau niveau 4 richting logistiek

Startdatum
In overleg

Wat wij zoeken

Je bent klantgericht en je vindt servicebereidheid en klanttevredenheid belangrijk. Je bent stressbestendig, vriendelijk en je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je denkt in oplossingen en vindt het leuk om verbeteringen aan te dragen voor ons magazijn. Je bent collegiaal, representatief en vindt het leuk om onderdeel te zijn van een van de belangrijkste afdelingen ons bedrijf. Daarnaast ben je secuur en hebt oog voor detail als het gaat om het klaarzetten van orders voor zowel klanten als monteurs.

Werkzaamheden:

Wat breng je mee?

Overige competenties:

Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende baan met een goed salaris, veel vrijheid en ruimte om mee te denken in de ontwikkeling van het magazijn. Een dynamische functie in een succesvol en groeiend familiebedrijf. Je komt te werken in team waar jouw talent gewaardeerd wordt en waar volop ruimte is jouw persoonlijke capaciteiten ten volste te ontwikkelen en te benutten.

Remon Groep

Remon is dé specialist in waterbehandelingssystemen, bronboringen & aardwarmte. Wij installeren en onderhouden al meer dan 40 jaar waterbehandelingsapparatuur. Wij hebben als familiebedrijf kwaliteit, service en continuïteit hoog in het vaandel staan.

De Remon Groep heeft vestigingen in Marum, Leek, Dalfsen en Ospel. Daarnaast zijn wij met vier vestigingen actief in Duitsland.

Bij Remon Waterontharders zijn we overtuigd van de voordelen van zacht water. Niet alleen de voordelen van geen kalkaanslag, het positieve effect op de huid, zachte was en een betere smaak aan het water. Maar ook de langetermijneffecten zoals het besparen op je energierekening en het beperken van het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen spelen een belangrijke rol. Duurzaamheid voor het milieu vormt een prachtige synergie met de voordelen die een waterontharder de consument biedt, waar Remon met passie voor zacht water graag zijn steentje aan bijdraagt.

Je komt te werken in ons waterontharderteam dat gevestigd is in Leek. Wij zijn een jong team dat momenteel bestaat uit 30 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. De sfeer is informeel en iedereen is gedreven om mee te bouwen aan de groei van onze jonge onderneming!

En nu?

Ben je enthousiast geworden? Kom solliciteren! We ontvangen graag je cv en
motivatie voor deze functie. We laten je weten of je uitgenodigd wordt voor een
kennismakingsgesprek.

Profiteer nu

Eindejaars
actie 2023

Profiteer tijdens de eindejaarsactie van 300 euro korting!

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.