Vacatures

Vertegenwoordiger Binnendienst

Heb jij een bruisende persoonlijkheid en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Bij Remon Waterontharders kom je terecht in een warm bad. Wij zijn namelijk op zoek naar topverkopers. Als binnendienst verkoper ben jij de stem en het gezicht van Remon Waterontharders in de particuliere markt.Bij Remon Waterontharders kom je terecht in klein, gezellig, maar dynamisch team. Samen met je collega’s wil je elke dag potentiële klanten helpen bij de zoektocht naar de voor hen perfecte waterontharder. Die aansluit bij de wensen en thuissituatie van de klant

Bekijk vacature

Verkoper Binnendienst | Sales vertegenwoordiger | Remon Waterontharders

Vertegenwoordiger Buitendienst

Als vertegenwoordiger van Remon Waterontharders ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en het helpen groeien van de bestaande klanten op de zakelijke markt. Nieuwe klanten bereik je vooral door koude acquisitie te plegen en gebruik te maken van je eigen netwerk. Het werkgebied betreft heel Nederland.

Bekijk vacature

Vacature buitendienst verkoper | Remon Waterontharders

Installatiemonteur

Als monteur waterontharders installeer en onderhoud je waterontharders bij particulieren thuis in diverse ruimtes zoals de meterkast, de kruipruimte, de keukenkast etc. Je bent dagelijks onderweg en je komt elke dag ergens anders, wat het werk extra leuk maakt!
Bekijk vacature

Remon Waterontharders heeft een 24-uurs service. Onze monteurs hebben standplaatsen in heel Nederland.