Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Vergelijken Neva vs Tara

Ontdek onze top waterontharders, de Remon Deluxe Neva en Deluxe Tara. Maar wat onderscheidt deze twee precies van elkaar?

Vergelijking van onze modellen

Onze beide modellen zijn een uitstekende oplossing om je huishouden te voorzien van zacht en kalkvrij water. Toch zijn er een aantal verschillen die bepalen welke waterontharder het beste bij jouw wensen past.ย 

ย 

De Remon Deluxe Neva is ontworpen voor huishoudens die behoefte hebben aan een krachtige oplossing. Met een ideale plaatsing in ruimere omgevingen zoals de garage of kelder, biedt dit model een vakantiemodus en ontsmettingsmodule, waardoor het geschikt is voor gezinnen van 1 tot 8 personen.

ย 

Aan de andere kant is de Remon Deluxe Tara een meer compacte keuze die goed past in kleinere ruimtes zoals de meterkast. Met vergelijkbare functies zoals vakantiemodus en ontsmettingsmodule, is de Tara geschikt voor huishoudens van 1 tot 8 personen.

Beide modellen zijn zelf te plaatsen en geschikt voor verschillende doeleinden, waaronder gezinnen, kleine huishoudens, en zelfs bedrijven, afhankelijk van het specifieke model. Ben je benieuwd naar de prijs van de waterontharders? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.

Belangrijke informatie Neva vs Tara

In de tabel hieronder vind je handige details en specificaties van de Neva vs Tara:

Remon Deluxe Neva 12.5

Remon Deluxe Neva (model)

Remon Deluxe Tara 7

Remon Deluxe Tara (model)

Waterontharder:
Aantal modellen:
Aantal personen:
Ideale plaatsing:
Vakantiemodus:
Ontsmettingsmodule:
Kleurenscherm:
Dubbele bodem:
Zelf te plaatsen?
Ja
2 modellen
1 - 8
Garage, kelder of andere grote ruimte
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
4 modellen
1 - 8 of meer
Meterkast of andere kleine ruimte
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
All-in-one apparaat:
Los zoutvat:
Zoutvat maten:
Condenshoes:
Geschikt voor gezinnen:
Geschikt voor kleine huishoudens:
Geschikt voor bedrijven:
Benieuwd naar de prijs?
Ja
Nee
20 en 55 kg
Ja
Ja
Ja
Ja
Nee
Ja
13 - 52 kg of groter
Ja
Ja
Ja
Ja

Waarom waterontharders vergelijken belangrijk is

De keuze tussen waterontharders heeft invloed op de kwaliteit van het water in jouw huishouden. Een goede waterontharder zorgt voor voordelen zoals minder kalkaanslag, zachtere huid en haren, een langere levensduur van apparaten en een verminderd energieverbruik (doordat apparaten minder hard hoeven te werken zonder kalkaanslag). De beste waterontharder moet ook in jouw opstellingsruimte passen, of het nu een garage, kelder of een andere ruimte is.

Hier zijn nog meer redenen waarom het slim is om verschillende waterontharders te vergelijken:

  • Onderhoudsgemak: kies een waterontharder die makkelijk te onderhouden is, met duidelijke instructies voor gebruikers.
  • Kostenoverwegingen: denk niet alleen aan de eerste kosten, maar kijk ook naar hoeveel geld je bespaart op de lange termijn (misschien hoef je minder schoonmaakspullen te kopen en gaan je apparaten langer mee).
  • Installatiegemak: controleer of de waterontharder eenvoudig te installeren is, vooral als je de voorkeur geeft aan zelfinstallatie.

Garantie en klantenservice: kijk naar hoelang de garantie is en welke hulp je krijgt van de klantenservice. Dit geeft je extra geruststelling nadat je het hebt gekocht.

Prijsinformatie en offerte aanvragen

Ben je van plan om een waterontharder te kopen of heb je behoefte aan advies? Bij Remon ben je aan het juiste adres. Met meer dan 40 jaar ervaring bieden we waterontharders als de Remon Deluxe Neva en de Remon Deluxe Tara die perfect passen bij jouw behoeften.

Waarom kiezen voor Remon Waterontharders:

  • Ruim 40 jaar ervaring in gezond, veilig en helder drinkwater;
  • Voortdurende verbetering en innovatie van onze producten;
  • Duurzame, onderhoudsarme en bacterievrije waterontharders van topkwaliteit.

Heb je al een geschikte waterontharder gevonden? Wij helpen je graag verder. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, en je ontvangt deze al binnen 24 uur. Wil je liever persoonlijk advies van onze deskundige adviseurs? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek op maat in.

Bij Remon Waterontharders zorgen we ervoor dat je geniet van onthard water van de hoogste kwaliteit, afgestemd op jouw situatie en wensen.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.