Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Accountmanager / Topverkoper particuliere markt

Vacature

Accountmanager / Topverkoper particuliere markt

Vacature

Accountmanager Topverkoper particuliere markt

Locatie
Europa (thuiswerk)

Uren
32 – 40 uren per week

Niveau
HBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding of werkervaring)

Startdatum
In overleg

Locatie

Europa (thuiswerk)

Uren

32 - 40 uren per week

Niveau

HBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding of werkervaring)

Startdatum

In overleg

Heb jij een bruisende persoonlijkheid en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Als verkoper vanuit huis ben jij de stem en het gezicht van Remon Waterontharders in de particuliere markt.

Bij Remon Waterontharders kom je terecht in klein, gezellig, maar dynamisch team. Samen met je collega’s haal jij grote voldoening uit het telefonisch verkopen van waterontharders. Ons product is heel goed waardoor verkopen altijd een succes zal zijn als jij het in je hebt.

Let op: alleen sollicitaties met een uitgebreide motivatiebrief en curriculum vitae worden in behandeling genomen.

Wat ga je doen?

Je voert telefonische verkoopgesprekken naar aanleiding van de ingevulde contactformulieren op de website. Daarnaast houd jij je bezig met het opstellen van scherpe offertes en onderhoud je klantrelaties.

Thuiswerk mogelijkheid

Wij begrijpen dat Leek niet om de hoek ligt, daarom is het mogelijk om thuis te werken. Voordat je thuis aan de slag kan, is het natuurlijk belangrijk om goed te worden opgeleid. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om intern een product training te volgen. Woon je ver weg? Geen probleem! Wij regelen een hotel (op onze kosten). Na deze periode ga je, indien gewenst, nog één of twee dagen met één van onze installateurs mee op pad. Zodat je alle ins- en outs van onze waterontharders en ons bedrijf kent. Na deze training kun jij vanuit jouw eigen omgeving aan de slag, uiteraard blijven we je dagelijks begeleiden.

Wat breng je mee?

Overige competenties

Wat bieden wij?

Bij Remon Waterontharders verdien je een uitstekend salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons kun je doorgroeien, heb je leuke enthousiaste collega’s en een informele werksfeer. Je komt te werken in een gezellig (klein) team dat waarde hecht aan je ideeën en verbeterpunten voor onze organisatie. Wij houden van korte lijnen. Bij ons heb je de mogelijkheid om als ZZP’er aan de slag te gaan of in vast dienstverband.

Goede secundaire voorwaarden

Wie zijn wij?

Remon Waterontharders is onderdeel van Remon. Het begon allemaal bij Andries Reitsema. Als stallenbouwer voor de veehouderij kwam hij dagelijks over de vloer bij boeren en daar zag hij hoe de opbrengst van een agrarisch bedrijf afhankelijk is van vele verschillende factoren. Zo moet het vee voorzien zijn van het beste voer, de beste stalinrichting en…. het beste drinkwater.

Wat vanaf de oorsprong voornamelijk bedoeld was voor de agrarische sector, verbreedde zich al gauw naar overige sectoren zoals tuinders, industriebedrijven, aardwarmte, zwembaden, sportclubs en uiteraard waterontharders.

Door zijn gedrevenheid en succes groeide het bedrijf al snel uit zijn jasje. Het kantoorpand naast het woonhuis van Andries in het Groningse plaatsje Opende werd verruild voor een hoofdkantoor. Inmiddels heeft het familiebedrijf zich in ruim 40 jaar tijd weten uit te bouwen tot een geweldige onderneming met liefde voor het vak en meer dan 200 medewerkers, zowel actief in Nederland als in het buitenland.

En dat alles: met passie voor water!

Laat van je horen

Herken jij jezelf in de functieomschrijving? Stuur dan snel je sollicitatie naar ons toe! Overtuig ons van jouw talent via jouw motivatiebrief. Heb je vragen over Remon Waterontharders en/of de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Pieter Schoute (06-47844412). Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.