Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Waterontharder appartement

Ben je op zoek naar een oplossing voor hard water in jouw appartement? Bij Remon Waterontharders begrijpen we de unieke uitdagingen van een waterontharder in een appartement of appartementsgebouw. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw specifieke situatie.


Waarom een waterontharder in jouw appartement?

Hard water heeft een negatieve invloed op jouw apparatuur en jouw levenskwaliteit. Een waterontharder in je appartement verhelpt deze problemen. Het verzacht water door kalk en andere mineralen te verwijderen, wat leidt tot minder kalkaanslag, een langer leven voor jouw apparaten, besparingen op schoonmaakproducten en zelfs voordelen voor jouw huid en haar. Deze voordelen zorgen voor een verbetering van jouw levenskwaliteit.

De aanwezigheid van een ontsmettingsmodule in de waterontharder voorkomt bovendien bacterievorming. Door regelmatige regeneratie van het water blijft de veiligheid van het water altijd gewaarborgd, zelfs na langere perioden van afwezigheid thuis.

 


Voordelen van een waterontharder voor jouw appartement

Een waterontharder in jouw appartement biedt talloze voordelen die je dagelijkse levenskwaliteit verbeteren. Deze voordelen zijn onder andere:

Ruimtebeperkingen

In een appartement is de ruimte vaak beperkt. De waterontharders van Remon zijn compact zodat ze gemakkelijk in kleinere ruimtes passen. Onze kleinste versie is 225 mm breed, 225-365 mm diep en 650 mm hoog, waardoor deze perfect is voor in de meterkast.

Stille werking

In een appartementencomplex woon je dicht op elkaar, dus is het belangrijk de waterontharder stil werkt om overlast te voorkomen. Je wilt tenslotte niet dat jij of je buren last hebben van het geluid van de waterontharder. Maar maak je geen zorgen, de waterontharder is volledig stil tijdens het ontharden en zorgt niet voor extra geluid. 

Gedeelde watervoorziening

In een appartementsgebouw wordt water vaak via een centraal systeem geleverd. Dit is geen probleem voor onze waterontharders. Jouw waterontharder komt namelijk in je appartement te staan zodat alleen jij er toegang tot hebt. Op deze manier wordt het harde water uit het centrale systeem in jouw appartement omgezet tot zacht water waar je van geniet.

Langere levensduur

Zacht water zorgt voor een langere levensduur van jouw apparatuur en minder onderhoudskosten op de lange termijn. De exacte mate van levensduurverlenging varieert en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de waterhardheid in jouw regio, de mate van kalkaanslag en het specifieke type en de kwaliteit van de leidingen en apparaten.

Met een waterontharder in jouw appartement geniet je van de voordelen van zacht water. De compacte waterontharder heeft een stille werking en verzacht het harde water van jouw appartement. Bovendien verleng je hiermee de levensduur van jouw apparatuur en bespaar je op onderhoudskosten.

 


Installatie van de waterontharder in jouw appartement

Bij de installatie van een waterontharder in jouw appartement houd je rekening met de plaatsing van de waterontharder. Om in je hele appartement te kunnen genieten van zacht water, is het raadzaam om de waterontharder zo dicht mogelijk bij de hoofdwaterleiding te plaatsen. Op deze manier wordt het water direct bij de bron behandeld en wordt zacht water gelijkmatig door het hele appartement verspreid.

Daarnaast is het belangrijk dat de waterontharder op een plek wordt geïnstalleerd waar hij gemakkelijk toegankelijk is voor onderhoud en om onthardingszout bij te vullen. Het is ook aan te raden om een water- en stroomaansluiting dicht bij de plek van installatie te hebben. Hierdoor wordt de werking van de waterontharder geoptimaliseerd en worden onnodige verlengingen van leidingen en kabels voorkomen.

De aanwezigheid van een ontsmettingsmodule in de waterontharder voorkomt bovendien bacterievorming. Door regelmatige regeneratie van het water blijft de veiligheid van het water altijd gewaarborgd, zelfs na langere perioden van afwezigheid thuis.


Collectieve waterontharder voor het appartementencomplex

Wil je liever met het hele appartementencomplex een centrale waterontharder installeren? Ook dat is mogelijk bij ons! Onze waterontharder wordt centraal geïnstalleerd, waardoor alle leidingen en waterpunten in het complex zacht water leveren.

We hebben ruime ervaring in het plaatsen van collectieve waterontharders. Het komt vaak voor dat buren gezamenlijk besluiten om een waterontharder aan te schaffen voor hun appartementencomplex. Met onze expertise en ervaring staan we klaar om de installatie van de waterontharder in het complex vakkundig uit te voeren, zodat iedereen geniet van de vele voordelen die zacht water met zich meebrengt.


Waarom Remon Waterontharders?

Bij Remon Waterontharders zijn we trots op onze jarenlange ervaring en expertise in waterbehandeling. We begrijpen de unieke behoeften van onze klanten en bieden betrouwbare en effectieve oplossingen. Of je nu op zoek bent naar een waterontharder voor jouw appartement of een oplossing voor een heel appartementscomplex, wij staan voor je klaar.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Geniet van de voordelen van een waterontharder in jouw appartement of appartementscomplex met Remon Waterontharders.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.