Remon waterontharders ervaringenU heeft genoeg van hard water en u wilt een waterontharder laten installeren, maar bent benieuwd naar de waterontharder ervaringen van andere gebruikers? Onze klanten vertellen graag over hun waterontharder in huis. Niet omdat wij dat aan ze vragen, maar juist omdat zij zeer tevreden zijn en ook u willen overtuigen van de voordelen van een waterontharder. Hoe werkt een waterontharder, welk type waterontharder heb ik nodig, wat is de capaciteit van de waterontharder en wat kost een waterontharder? Dit zijn veelgestelde vragen die onze ervaringsdeskundigen dus goed kunnen beantwoorden.

De ervaringen van onze klanten helpen u op weg

Water is van zichzelf tamelijk hard. Een waterontharder ontkalkt water en zorgt ervoor dat de hardheid van water wordt gereduceerd. Een waterontharder zorgt dus voor zacht water, omdat de kalk uit het water is. Op dit moment bent u zich waarschijnlijk aan het oriënteren op het gebied van waterontharders. Door het grote aanbod en de vele aanbieders is het wellicht moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Wij hopen u op weg te helpen door uit te leggen hoe een waterontharder precies werkt, te helpen bij de keuze voor een bepaalde soort waterontharder en de ervaringen van onze klanten te delen.

Zacht water zorgt voor een zachte huid

“Toen mijn zus kwam logeren was het eerste dat haar opviel het zachte water dat uit de kraan kwam. Tijdens het handen wassen leek het net of de zeep er niet af wilde gaan. Het was echter geen zeep maar zacht water wat de oorzaak was. Een zachte huid zonder zeep, dit is het resultaat van een waterontharder van Remon.”

Familie Van der Meer uit Marum

review waterontharder

Geen last meer van huidproblemen

“Mijn vrouw heeft altijd al last gehad van huidproblemen. Op internet hebben we gelezen dat een waterontharder huidproblemen voorkomt. Daarom bij Remon Waterbehandeling informatie ingewonnen. De specialist van Remon heeft al onze wensen meegenomen en een waterontharder geadviseerd die perfect past binnen onze situatie. De waterontharder werd vlot geïnstalleerd. De huidproblemen zijn voorgoed verleden tijd. Wij zijn super blij, dit hadden we veel eerder moeten doen!”

Familie Tomasoa

ervaring waterontharders

Lagere energiekosten

“Sinds wij een waterontharder van Remon gebruiken zien wij onze energierekening dalen. Dit komt doordat kalkaanslag het energieverbruik doet stijgen. De kalkafzetting vormt een isolatielaag rond het verwarmingselement van apparaten zoals de cv-ketel of de wasmachine. Om het water te verwarmen is nu veel meer energie nodig. Dankzij de waterontharder is kalkaanslag verleden tijd en werken de apparaten een stuk zuiniger.”

Familie de Bruin

waterontharder ervaring

Remon Waterontharder: aanrader

”Na veel verkenningen via het internet contact gezocht met Remon. Het adviesgesprek voelde meteen goed: antwoord op al mijn vragen en helder overzicht van de mogelijkheden: heb juiste keuze uit de modellen kunnen maken. De installatie volgde snel na het sluiten van de overeenkomst. In prettig overleg met de technicus beste locatie voor waterontharder bepaald. De werkzaamheden zijn zeer zorgvuldig en met aandacht voor detail uitgevoerd. Het apparaat werkt perfect. Nieuwe badkamer is inmiddels vrij van kalkaanslag. Waterkoker en koffieapparaat vragen niet meer om regelmatige reiniging. Water smaakt goed en voelt aangenaam aan op de huid. Dit hadden we eerder moeten doen. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Remon en helemaal over het kalkvrije resultaat van onze Remon Neva.”

Velen gingen u al voor!

De service van Remon waterontharders, ervaar het zelf

Al meer dan 40 jaar zorgt Remon voor schoon, helder water. Remon staat bekend om haar deskundigheid op het gebied van waterzuivering en aardwarmte, maar daarnaast is Remon ook de juiste aanspreekpartner op het gebied van ontkalkt water. Een waterontharder laten plaatsen? Dit gebeurt door een van onze professionele monteurs. Met een waterontharder in huis is hard water gebruiken verleden tijd!

Wij garanderen u de beste waterontharder. Er zijn dagelijks 45 servicemonteurs onderweg dus er is er altijd 1 bij u in de buurt. Heeft u een servicecontract bij Remon afgenomen? Dan komt de servicemonteur jaarlijks langs voor een onderhoudsbeurt. Uiteraard neemt de monteur dan direct uw jaarvoorraad aan onthardingszout mee. Meer zout bestellen kan natuurlijk ook bij ons. Dát is de service van Remon.

Vraag advies aan

Monteur Remon waterontharders

Welke waterontharder zorgt voor de beste ervaring?

Op basis van onze ervaring weten wij dus goed wat wél en juist niet goed werkt. Deze kennis hebben wij gebundeld en samengebracht in onze Remon Deluxe waterontharder serie. Deze serie bevat waterontharders voor ieder type huishouden. Onze meest complete modellen zijn de Remon Deluxe Neva en Tara. Vanwege de aanwezigheid van verschillende modules zijn deze waterontharders zeer uitgebreid. De ontharders beschikken namelijk over zowel een ontsmettingsmodule als vakantiemodus. Dankzij de hoge doorstroomcapaciteit kunt u met dit type waterontharder maximaal water gebruiken tijdens het douchen, zelfs wanneer u een regendouche heeft.

 

De eigenschappen van de Remon Deluxe serie waterontharders op een rijtje:

  • Geschikt voor elk huishouden
  • Overdag altijd zacht water
  • Ontsmettingsmodule
  • Kleurenbeeldscherm
  • Vakantiemodus
  • Hardheid van water instelbaar
  • Zoutdetectie
  • Modern design
  • Grote zoutvoorraad
  • Hoge doorstroomcapaciteit

Meer informatie over onze Deluxe serie vindt u hier.

Meer informatie over hoe een waterontharder precies werkt vindt u hier.

Overtuigd na het lezen van de ervaringen met Remon waterontharders?

Wilt u ook genieten van kalkvrij water en wilt u een waterontharder kopen en laten plaatsen? Een waterontharder laten installeren is eenvoudig en wij helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuze voor de beste waterontharder. Ontvang nu advies op maat van één van onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het kiezen van een type waterontharder en geven antwoorden op veelgestelde vragen. U kunt direct en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Haal ook kalk uit het water en wie weet deelt u hier binnenkort zelf een zeer tevreden ervaring over de voordelen van een waterontharder.