Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

BTW-vrije dagen!

Waterontharder Friesland

Klaar met schoonmaken van kalk? Of wilt u uw woning verduurzamen? Wij verwelkomen u graag in onze showroom. Remon Waterontharders is al meer dan 40 jaar een begrip in Friesland en hebben al vele klanten blij mogen maken met een waterontharder van Remon. Met onze passie voor water geven wij u passend advies over uw woning. Wilt u een gesprek inplannen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waterontharder Friesland

Unieke waterontharder

Bij Remon Waterontharders bieden wij onze klanten beste service met de beste waterontharders. Daarom hebben wij gemiddeld een 9.5 beoordeeld door 1500 klanten. Onze waterontharders beschikken over de nieuwste technologieen zoals onze ontsmettingsmodule, vakantiemodus en kleurenscherm. Het is belangrijk dat u rekening houdt met uw huidige verbruik en hoeveel waterverbruikers in uw huishouden aanwezig zijn. Zo kunnen we u een advies op maat geven. Kom gerust bij ons langs in Leek of laat onze adviseur telefonisch contact met u opnemen.

Ga snel naar:

Passie voor zacht water

Remon levert en installeert al meer dan 40 jaar waterontharders op maat! Al sinds 1979 is Remon actief in de waterbehandelingssector. Van agrarische en industriële bedrijven tot particuliere woningen, iedereen wordt door Remon voorzien van schoon, zuiver water. Met vestigingen door het hele land, en monteurs met hun eigen woonplaats als vertrekpunt, zijn we altijd bij u in de buurt.

Op maat waterontharder met montage

Bij ons wordt uw waterontharder zo snel mogelijk voor u geinstalleerd zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van zacht water. Mocht u de waterontharder zelf willen installeren, dan is dat uiteraard geen probleem. Wij denken graag met onze klanten mee en proberen ze zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Waterontharder showroom

Kom eens bij ons langs in de showroom. Hier staan al onze waterontharders voor u klaar, ook kunt u het verschil voelen en proeven in onze test centrum. Wilt u vooraf advies op maat door een van onze adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.