Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale!

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Waterontharder in meterkast

Mag een waterontharder in de meterkast

Een van de meest gestelde vragen aan onze adviseurs is: ‘mag een waterontharder in de meterkast?’. Hier is een duidelijk antwoord op: ja, een waterontharder mag in de meterkast! Dat een waterontharder in de meterkast mag worden geplaatst is voor veel een fijne bijkomstigheid naast het zachte water. Doordat de waterontharder in de meterkast wordt geplaatst gebruikt u ‘loze ruimte’ en is de waterontharder uit het zicht en staat hij niemand in de weg.

Passen alle waterontharders in de meterkast?

Of een waterontharder in de meterkast past is afhankelijk van het formaat van de waterontharder en de meterkast. Bij Remon Waterontharders hebben wij verschillende zeer compacte waterontharders. Er is dus bijna altijd een waterontharder die in uw meterkast past. De Remon Deluxe Tara is speciaal ontwerpen voor het plaatsen in de meterkast. Doordat het zoutvat en de harscilinder bij deze serie los van elkaar geplaatst kunnen worden, past de ontharder ook gemakkelijk in kleinere ruimtes. Meer tips vindt u op deze duurzame-producten
Benieuwd of de Tara in uw meterkast past? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs en krijgt advies op maat over de mogelijkheden

Voordelen waterontharder in meterkast

De meterkast is goed bereikbaar.

Tijdens het installeren van de waterontharder is het natuurlijk noodzakelijk dat onze monteurs voldoende ruimte hebben om de waterontharder te installeren. Daarnaast is het belangrijk dat u voldoende ruimte heeft om het regeneratiezout aan te vullen.

Dicht bij de waterleiding.

In de meterkast zit al het binnenkomende leidingwerk. Zo ook de hoofdleiding van het water. Door de waterontharder direct na de watermeter te plaatsen, wordt het water gelijk ontharder voordat het verder door het huis wordt verspreid.

Uit het zicht.

De meterkast is één van de minst gebruikte ruimtes van het huis. Hierdoor is de waterontharder altijd uit het zicht.

Afvoer.

Voor de afvoer is het niet van belang dat deze in de meterkast zit. De afvoer mag ook verder op in de woning zitten. Daarnaast kan de waterontharder afvoerwater omhoog afvoeren.

Hoe wordt een waterontharder in de meterkast geplaatst?

Voor de plaatsing van een waterontharder wordt gekeken naar de meest geschikte plek. In de meeste gevallen is dit de meterkast. De waterontharder wordt in de meterkast neergezet en aangesloten op zowel de toe- als afvoer van het water. Afhankelijk van welke waterontharder er wordt geplaatst, wordt er gekeken naar de beste plek in de meterkast. Door de flexibele opstellingsmogelijkheden van de waterontharder lukt het om 99% van de situaties succesvol in de meterkast te plaatsen.

Is het niet gevaarlijk een waterontharder in de meterkast?

Remon waterontharders zijn dubbelwandige waterontharders en worden standaard geleverd met een anti-condenshoes. Dit zorgt ervoor dat er geen condensvorming ontstaat in de meterkast. Hierdoor is het plaatsen van een waterontharder in de meterkast niet gevaarlijk.

Past een waterontharder in een kleine meterkast?

Bent u beperkt in ruimte en vraagt u zich af of een waterontharder in een kleine meterkast past? Bij Remon Waterontharders begrijpen we dat ruimte soms beperkt is. Daarom bieden we compacte oplossingen die zelfs geschikt zijn voor kleinere meterkasten. Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen bepalen of een waterontharder in uw specifieke meterkast past en welk model het geschiktst is voor uw situatie.

Een waterontharder in uw meterkast?

Bent u benieuwd of een waterontharder in uw meterkast past? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij helpen u graag verder!

Geschreven door Marnelle Schipper

Marnelle Schipper vervult met trots de rol van copywriter bij Remon Waterontharders, waar haar creativiteit en expertise bijdragen aan de groeiende aanwezigheid van het bedrijf in de waterbehandelingsindustrie.

Marnelle heeft een waterontharder van Remon Waterontharder in haar eigen huis. Dit zorgt ervoor dat ze vanuit eigen ervaringen kan schrijven over de onderwerpen die je kan lezen op deze website.

Gecontroleerd door Marcel de Vries

Marcel de Vries werkt als bedrijfsleider bij Remon Waterontharders. Met meer dan tien jaar ervaring bij het bedrijf heeft Marcel kennis en expertise in waterbehandeling opgedaan. Hij begon zijn carrière bij Remon Waterontharders als marketingmanager. Deze rol omvatte de ontwikkeling en implementatie van marketingstrategieën, wat de basis vormde voor zijn huidige positie.

Marcel behaalde een Bachelor of Commerce (B.Com.) in Marketing/Commerciële Economie met een specialisatie in marketingmanagement van de NHL Hogeschool. Zijn opleiding voorzag hem van de kennis en vaardigheden voor het analyseren van problemen en het nemen van strategische beslissingen.

Als bedrijfsleider bij Remon Waterontharders in Leek, Groningen, speelde Marcel een rol in de groei en het succes van het bedrijf. Hij leidt een team met focus op innovatie, klanttevredenheid en operationele kwaliteit.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.