Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Waterontharder kopen

Remon Deluxe Neva

De Neva behoort tot de topklasse onder de waterontharders. De Neva is voorzien van een gepolijste glazen plaat met ingebouwd kleurenscherm voorzien van Nederlandstalig menu. Het glazen display is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Doordat het display in het glas is verwerkt krijgen vuile deeltjes geen kans zich te nestelen zoals ze dat bij ouderwetse druktoetsen wel kunnen doen.

De ontsmettingsmodule verwijdert door middel van zoutelektrolyse preventief mogelijke bacteriën. De vakantiemodus zorgt ervoor dat water nooit te lang stil blijft staan in de waterontharder als je langere tijd van huis bent. Al deze eigenschappen zorgen er samen voor dat bacteriën en virussen geen kans hebben.

Wil je de waterontharder vergelijken? Bekijk dan de vergelijking van de Remon Deluxe Neva en de Remon Deluxe Tara.

Meest gekozen!
Meest gekozen!
Remon Deluxe Neva 12.5

Remon Deluxe Neva 12,5

15 jaar garantie!

Remon Deluxe Neva 25 XL

15 jaar garantie!

Welke waterontharder heb ik nodig?

Een professionele waterontharder kopen begint bij de vraag: welke waterontharder heb ik nodig? Remon Waterontharders heeft voor elk type huishouden een geschikte waterontharder.

Wij onderscheiden ons door het uitgebreide assortiment waterontharders, maar ook de unieke eigenschappen die bacterievorming voorkomen zoals de dubbele bodem. Wij nemen namelijk geen enkel risico als het gaat om gezond drinkwater. Het bepalen welke waterontharder je moet kopen hoeft niet lastig te zijn. Op deze pagina lees je meer over onze waterontharders en de verschillende eigenschappen.

Levensduur waterontharder

Bij Remon Waterontharders streven we naar duurzame kwaliteit. Onze waterontharders zijn gemaakt om lang mee te gaan. Gemiddeld gaan onze waterontharders 15 jaar mee, waardoor ze een waardevolle langetermijninvestering zijn voor je huishouden. Met goed waterontharder onderhoud, kan hij wel 20 tot 25 jaar meegaan. Na veel gebruik kan het zijn dat de ionenwisselaar wat minder goed werkt.

Remon Deluxe Tara

De Tara is een van de meest geavanceerde waterontharders in Nederland. De Tara is in verschillende groottes leverbaar en daardoor geschikt voor elk huishouden.

Doordat het zoutvat en de harscilinder los van elkaar geplaatst kunnen worden, past de waterontharder ook gemakkelijk in kleine ruimtes. Zo plaatsen we gemakkelijk een waterontharder in de meterkast, trapkast of kruipruimte). 

Deze waterverzachter is dankzij verschillende modules zeer uitgebreid en beschikt o.a. over een ontsmettingsmodule en vakantiemodus. Dankzij het heldere kleurenbeeldscherm is informatie gemakkelijk af te lezen.

Door temperatuurverschillen tussen het water in de harscilinder en de omgeving kan er condensvorming rondom de harscilinder ontstaan. Dankzij de dubbelwandige uitvoering krijgt condensvorming geen kans. Daarnaast wordt de kans op bacterievorming ook nog eens verkleind, doordat het water in de cilinder geen hoge temperaturen meer kan aannemen. Om deze redenen is de Remon Deluxe Tara de meest verkochte waterontharder. 

Remon Deluxe Tara 7

Remon Deluxe Tara 7 DW

15 jaar garantie!

Meest gekozen!
Remon Deluxe Tara 7

Remon Deluxe Tara 10 DW

15 jaar garantie!

Tara 13 en TARA 16 Dubbelwandig van Remon Waterontharders

Remon Deluxe Tara 13 DW

15 jaar garantie!

Tara 13 en TARA 16 Dubbelwandig van Remon Waterontharders

Remon Deluxe Tara 16 DW

15 jaar garantie!

Remon Deluxe Tara 13 EW

15 jaar garantie!

Tara 19 Remon

Remon Deluxe Tara 19 EW

15 jaar garantie!

Wat onze klanten zeggen

Wil je een waterontharder kopen en heb je advies nodig?

Een waterontharder kopen kan lastig zijn. Daarom staan wij klaar om je vrijblijvend te adviseren, bijvoorbeeld over welke waterontharder het beste aansluit bij jouw huishouden.

Neem contact op voor advies op maat.

Geschreven door Marnelle Schipper

Marnelle Schipper vervult met trots de rol van copywriter bij Remon Waterontharders, waar haar creativiteit en expertise bijdragen aan de groeiende aanwezigheid van het bedrijf in de waterbehandelingsindustrie.

Marnelle heeft een waterontharder van Remon Waterontharder in haar eigen huis. Dit zorgt ervoor dat ze vanuit eigen ervaringen kan schrijven over de onderwerpen die je kan lezen op deze website.

Gecontroleerd door Marcel de Vries

Marcel de Vries werkt als bedrijfsleider bij Remon Waterontharders. Met meer dan tien jaar ervaring bij het bedrijf heeft Marcel kennis en expertise in waterbehandeling opgedaan. Hij begon zijn carrière bij Remon Waterontharders als marketingmanager. Deze rol omvatte de ontwikkeling en implementatie van marketingstrategieën, wat de basis vormde voor zijn huidige positie.

Marcel behaalde een Bachelor of Commerce (B.Com.) in Marketing/Commerciële Economie met een specialisatie in marketingmanagement van de NHL Hogeschool. Zijn opleiding voorzag hem van de kennis en vaardigheden voor het analyseren van problemen en het nemen van strategische beslissingen.

Als bedrijfsleider bij Remon Waterontharders in Leek, Groningen, speelde Marcel een rol in de groei en het succes van het bedrijf. Hij leidt een team met focus op innovatie, klanttevredenheid en operationele kwaliteit.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.