Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale!

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

3 redenen waarom jij bijdraagt aan een beter milieu met een waterontharder

3 redenen waarom jij bijdraagt aan een beter milieu met een waterontharder

Een waterontharder is een apparaat dat kalk uit water haalt, waardoor zacht water ontstaat. Dit heeft meerdere financiële voordelen, maar wist je dat het ook goed is voor het milieu? Ontdek hier drie redenen waarom je met de aankoop van een waterontharder een milieuvriendelijke keuze maakt.

1. Minder uitstoot van chemische stoffen

Een waterontharder heeft als voordeel dat het gebruik van schoonmaakmiddelen wordt verminderd. Zachter water heeft namelijk de eigenschap om zeep beter te laten schuimen en effectiever te laten reinigen, dan hard water. Hierdoor heb je minder schoonmaakmiddelen nodig, om dezelfde schoonmaakresultaten te bereiken. En doordat je minder schoonmaakmiddelen gebruikt, verlaag je de impact op het milieu. Zo bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan het verminderen van de hoeveelheid chemicaliën die in het water terechtkomen.

2. Verlengt de levensduur van huishoudelijke apparaten

Hard water leidt tot kalkaanslag in huishoudelijke apparaten, zoals: koffiezetapparaten, waterkokers, vaatwassers, quookers en wasmachines. Deze kalkaanslag kan de werking van de apparaten verminderen en hun levensduur verkorten. Door het installeren van een waterontharder wordt kalkaanslag voorkomen en blijven de apparaten langer in goede staat. Hierdoor hoef jij je apparaten minder snel te vervangen, waarmee je een positieve bijdrage aan het milieu levert.

3. Een duurzame waterontharder werkt energiebesparend

Huishoudelijke apparaten die regelmatig in contact komen met hard water, hebben vaak een hoger energieverbruik. Kalkaanslag is hierbij de boosdoener. Dit vormt namelijk een isolerende laag, die ervoor zorgt dat het apparaat meer energie nodig heeft om dezelfde prestaties te leveren. Door deze kalklaag duurt het bijvoorbeeld langer voordat het verwarmingselement van een koffiezetapparaat of waterkoker de juiste temperatuur bereikt heeft. 

Het opwarmingsproces duurt langer en kost dus meer energie. Wanneer een waterontharder wordt geïnstalleerd en de kalkaanslag daardoor afneemt, werken huishoudelijke apparaten efficiënter en verbruiken ze minder stroom. Dit heeft minder negatieve gevolgen voor het milieu en is ook nog eens goed voor je portemonnee.

Milieuvriendelijke waterontharder kopen?

Je kunt zelf een positieve invloed hebben op het milieu, door bewuste keuzes te maken bij het kopen van producten. Door een milieuvriendelijke waterontharder aan te schaffen, draag je bij aan het verminderen van de uitstoot van schadelijke chemicaliën, verleng je de levensduur van apparaten en bespaar je energie.

Remon Waterontharders biedt milieuvriendelijke waterontharders die niet alleen effectief zijn in het verwijderen van kalk, maar ook zorgen voor een duurzame oplossing. Je hebt keuze uit verschillende modellen en daardoor vind je altijd een waterontharder die past bij jouw situatie en wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.   

Tara waterontharders met hoezen

Wil je graag meer weten?

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op!

Geschreven door Marnelle Schipper

Marnelle Schipper vervult met trots de rol van copywriter bij Remon Waterontharders, waar haar creativiteit en expertise bijdragen aan de groeiende aanwezigheid van het bedrijf in de waterbehandelingsindustrie.

Marnelle heeft een waterontharder van Remon Waterontharder in haar eigen huis. Dit zorgt ervoor dat ze vanuit eigen ervaringen kan schrijven over de onderwerpen die je kan lezen op deze website.

Gecontroleerd door Marcel de Vries

Marcel de Vries werkt als bedrijfsleider bij Remon Waterontharders. Met meer dan tien jaar ervaring bij het bedrijf heeft Marcel kennis en expertise in waterbehandeling opgedaan. Hij begon zijn carrière bij Remon Waterontharders als marketingmanager. Deze rol omvatte de ontwikkeling en implementatie van marketingstrategieën, wat de basis vormde voor zijn huidige positie.

Marcel behaalde een Bachelor of Commerce (B.Com.) in Marketing/Commerciële Economie met een specialisatie in marketingmanagement van de NHL Hogeschool. Zijn opleiding voorzag hem van de kennis en vaardigheden voor het analyseren van problemen en het nemen van strategische beslissingen.

Als bedrijfsleider bij Remon Waterontharders in Leek, Groningen, speelde Marcel een rol in de groei en het succes van het bedrijf. Hij leidt een team met focus op innovatie, klanttevredenheid en operationele kwaliteit.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.