Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Een waterontharder in je nieuwbouwwoning

Ben je bezig met de bouw of aanschaf van een nieuwbouwwoning? Dan wil je natuurlijk dat je woning in optimale staat blijft en voorzien is van luxe en comfort.

Bij Remon Waterontharders begrijpen we het belang van het behoud van je nieuwe keuken, badkamer en andere ruimtes en apparatuur in je nieuwbouwwoning. Daarom bieden wij hoogwaardige waterontharders aan die ervoor zorgen dat je woning jarenlang vrij blijft van kalkaanslag en andere schadelijke effecten van hard water.

Waarom een waterontharder in je nieuwbouwwoning?

Nieuwbouwwoningen worden vaak voorzien van de modernste technologieën en luxe voorzieningen. Om ervoor te zorgen dat je het beste uit je investering haalt en je woning mooi blijft, is het van belang om kalkaanslag te voorkomen. Kalkaanslag laat witte vlekken achter op de apparatuur. Daarbij verkort kalkaanslag de levensduur van je apparaten. Met onze waterontharders worden je apparaten beschermd. De waterontharder verwijdert kalk effectief uit het leidingwater. 

Voordelen van een waterontharder in je nieuwbouwwoning

Het installeren van een waterontharder in je nieuwbouwwoning biedt vele voordelen die je dagelijkse levenskwaliteit verbeteren, zoals:

Bescherming van nieuwe leidingen en apparaten: In nieuwbouwwoningen zijn de leidingen en apparaten vaak nieuw en van hoge kwaliteit. Door een waterontharder te installeren, voorkom je vroegtijdige schade aan deze nieuwe elementen. Kalkaanslag wordt effectief tegengegaan, wat leidt tot behoud van optimale prestaties en een langere levensduur van je nieuwe leidingen en apparaten. De exacte mate van schadevermindering en levensduurverlenging varieert en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de waterhardheid in jouw regio, de mate van kalkaanslag en het specifieke type en de kwaliteit van de leidingen en apparaten.

Minimaliseer schoonmaakwerk in je nieuwe woning: In een nieuwbouwhuis wil je graag genieten van een frisse en schone omgeving. Met een waterontharder wordt de vorming van kalkaanslag voorkomen, waardoor je geen tijd en moeite hoeft te besteden aan het schoonmaken en ontkalken van tegels, kranen en andere oppervlakken in je nieuwe woning. Zo blijft je nieuwbouwhuis er stralend uitzien, zonder de zorgen van kalkaanslag.

Minder onderhoud in je nieuwbouwhuis: Nieuwbouwwoningen vereisen over het algemeen minder onderhoud, en met een waterontharder wordt dit nog verder verminderd. Doordat kalkaanslag wordt voorkomen, heb je minder onderhoudswerkzaamheden nodig aan je sanitair en andere watergerelateerde apparaten in je nieuwe woning. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Geniet van het comfort van je nieuwe woning: In een nieuwbouwhuis wil je optimaal kunnen genieten van het comfort. Met een waterontharder wordt de smaak van het water verbeterd, waardoor je kunt genieten van zacht en smaakvol water bij het bereiden van dranken en maaltijden. Daarnaast zorgt zacht water ervoor dat je huid comfortabel en zacht aanvoelt, zonder de uitdroging en irritatie die hard water kan veroorzaken.

Duurzaam wonen in je nieuwbouwhuis: Als milieubewuste bewoner van een nieuwbouwhuis kun je met een waterontharder je ecologische voetafdruk verkleinen. Zacht water vereist minder schoonmaakmiddelen en zeep, wat leidt tot minder waterverbruik en het verminderen van chemische belasting op het milieu.

Installatie van de waterontharder in je nieuwbouwhuis

Bij de installatie van een Remon Waterontharder in je nieuwbouwhuis zijn er enkele belangrijke aandachtspunten voor de plaatsing van de waterontharder. Houd rekening met de plek van de wateraansluiting, de afvoer, de stroomtoevoer maar ook de ruimte en toegankelijkheid van de waterontharder. 

Gelukkig zijn onze waterontharders compact van formaat, onze kleinste versie is 225 mm breed, 225-365 mm diep en 650 mm hoog, waardoor deze geschikt is voor een meterkast of andere kleine ruimte. Het is het beste om de waterontharder te installeren vóór de punten waar het water wordt verdeeld naar verschillende leidingen of apparaten in huis, zodat overal in huis zacht water wordt verspreid. Dit is vaak bij een nieuwbouwhuis de hoofdwaterleiding in de meterkast.

Collectieve waterontharder voor nieuwbouwwoningen

Voor nieuwbouwwoningen raden wij aan om collectief een waterontharder aan te schaffen. Wij hebben ruime ervaring in het projectmatig leveren en installeren van waterontharders. In veel nieuwbouwprojecten besluiten buren om gezamenlijk een waterontharder aan te schaffen. 

Heb je geen nieuwbouwhuis maar een nieuwbouwappartement? Geen zorgen! Onze waterontharders zijn perfect geschikt voor appartementen. Met onze compacte waterontharders voorkom je eenvoudig en efficiënt kalkaanslag, zelfs in je nieuwbouwappartement. Deze waterontharders worden gemakkelijk geïnstalleerd in ruimtes zoals de meterkast, waardoor je appartement altijd stralend blijft zonder last te hebben van kalkaanslag. Ontdek de voordelen van een waterontharder voor appartementen en geniet van het comfort van zacht en kalkvrij water, waar je ook woont.

Waarom Remon Waterontharders?

Bij Remon Waterontharders staan we klaar om je te helpen bij het kiezen en installeren van de juiste waterontharder voor je nieuwbouwwoning. Of het nu gaat om individuele installaties of collectieve projecten, wij leveren maatwerkoplossingen van hoge kwaliteit.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je vragen te beantwoorden, advies te geven en een offerte op maat te verzorgen. Zorg ervoor dat je nieuwbouwwoning optimaal beschermd is tegen kalkaanslag en geniet van het comfort van zacht water met een waterontharder van Remon Waterontharders.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.