Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale!

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Meer uit je waterontharder voor minder verbruikskosten.

Met een Remon Waterontharder kies je voor de beste kwaliteit, voor lagere kosten.

Huis Remon Waterontharders

Wij meten ons alleen met de beste in de markt.

Water van goede kwaliteit is een kunst. Als gerenomeerd aanbieder van waterontharders meten wij ons daarom ook alleen met de beste in de markt. Bekijk hieronder het verschil tussen Remon Waterontharders en andere A-merken.

 

Amysoft Mooiwater Remon Waterontharders Boshuis
Gemiddelde beoordeling 9,0 9,2 9,5 8,8
% Kalkvrij water 100% 100% 100% 100%
Aantal jaar garantie 15 jaar 5 jaar 15 jaar 20 jaar
Aantal jaar ervaring 30 jaar 8 jaar 40+ jaar 20 jaar
Inhoud 7 - 10,4 liter 4 - 23 liter 7 - 80 liter 2.5 - 3.5 liter
Showroom Ja Nee Ja Nee
Max. aantal personen Onbekend 8 8 Onbekend
Onderhoudscontract Onbekend Niet verplicht Niet verplicht Niet verplicht
Glas water

Ben je benieuwd naar hoe hard jouw leidingwater is in Nederland?

Weten hoe hard jouw leidingwater is? Vul je postcode of woonplaats in en ontdek de waterhardheid in jouw gemeente. Via deze test kun je het direct zelf berekenen: hardheid water.

Beoordelings-criteria voor jouw waterontharder.

De juiste waterontharder kiezen kan een uitdaging zijn. Om een

goede keuze te maken in het ruime aanbod, is het verstandig

om onderstaande beoordelingscriteria te gebruiken.

Bent u overtuigd van de voordelen die een waterontharder biedt? Dan wilt u natuurlijk weten welke waterontharder het beste bij uw situatie past. Bij Remon hebben we een serie waterontharders ontwikkeld met een geschikt model voor bijna ieder huishouden: de Deluxe waterontharder.

Wij hebben de ideale waterontharder voor zowel kleine (meterkast) als grotere ruimtes (bijkeuken).

Tara
Komt de waterontharder in een kleine ruimte (meterkast, kruipruimte, trapkast o.i.d.)? Dan is de Remon Deluxe Tara de perfecte waterontharder. Doordat de harscilinder en het zoutvat apart van elkaar geplaatst kunnen worden kan deze vrijwel overal gemonteerd worden!

Neva
Heeft u een grotere ruimte beschikbaar voor de waterontharder? Dan is de Remon Deluxe Neva zeer geschikt.

De Deluxe waterontharders zijn uitgerust met een helder kleurenbeeldscherm waarmee u de waterontharder kunt instellen en waarop u belangrijke informatie gemakkelijk kunt aflezen. Ook beschikken de modellen over een vakantiemodus en ontsmettingsmodule. De Remon Deluxe waterontharders zijn er in verschillende uitvoeringen, variërend met een harsinhoud van 4,5 tot 25 liter.

Onze waterontharders zijn het resultaat van meer dan 40 jaar doorontwikkeling en kenmerken zich door hun sterke prijs-kwaliteitverhouding. Lees hier alles over de prijs van onze waterontharders. Voor een waterontharder heeft u onthardingszout nodig. Een gemiddeld huishouden verbruikt tussen de 75 en 100 kg zout op jaarbasis. Heeft u een onderhoudscontract afgesloten bij Remon? Dan brengt de servicemonteur dit zout kosteloos voor u mee. Zout bestellen is daardoor niet nodig. Wilt u toch meer zout bestellen, dan kan dit uiteraard gewoon bij Remon! Wilt u weten welk type waterontharder u het beste kunt kopen? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Samen met u zoeken zij uit welke waterontharder het beste bij uw situatie past, zodat u altijd de meest geschikte waterontharder koopt.

Voordelen van een waterontharder

De voordelen van een waterontharder zijn, buiten dat het kalk uit het water haalt, als volgt:

 1. Betere smaak
  De waterontharder zorgt voor kalkvrij water. Zacht water voelt een stuk lichter en voller aan dan hard water. Hierdoor zal niet alleen ontkalkt water zelf lekkerder smaken, maar ook uw thee of koffie smaakt beter.
 2. Besparing op schoonmaakmiddelen
  De waterontharder zorgt voor een betere werking van zeep, waspoeder en glansmiddelen. Dankzij de waterontkalker heeft u zo’n 25% tot 30% minder schoonmaakmiddel nodig en dat bespaart kosten. Na de ingebruikname van de waterontharder ontsmet deze de oude kalkaanslag. Hierdoor zal de reeds aanwezige kalk vanzelf verdwijnen. Kalkaanslag zal geen schoonmaakklus meer zijn.
 3. Langere levensduur van apparaten en textiel
  Door het zachte water kan de levensduur van apparaten die veel water gebruiken met wel 30% worden verlengd. Textiel gaat ook langer mee omdat dit wordt gewassen in het zachte water zonder kalk (kalkvrij water).
 4. Voorkomt bacterievorming
  Onze waterontharders zijn voorzien van verschillende maatregelen tegen bacterievorming.

Ja, dagelijks plaatsen ruim 40 monteurs van ons waterontharders, door heel Nederland.

Bij Remon Waterontharders bent u niet verplicht om een onderhoudscontract af te sluiten. Door onze ontsmettingsmodule wordt het hars van de ionenwisselaar automatisch gedesinfecteerd. Dit scheelt hoge kosten, want wij hoeven hierdoor niet jaarlijks langs te komen om het hars met een speciale harscleaner te desinfecteren. Door deze module wordt het hars vrijwel wekelijks automatisch gedesinfecteerd en bent u altijd verzekerd van 100% veilig drinkwater. Door onze, unieke eigen ontwikkelde, dubbele bodem in het zoutvat wordt klontvorming van het zout drastisch beperkt. Eens per jaar het zoutvat schoonmaken is hierdoor het enige overgebleven onderhoud.

Na installatie van de waterontharder voorziet onze installateur u uiteraard van een uitgebreide uitleg over de waterontharder en het benodigde onderhoud hieraan. Standaard leveren wij de waterontharder met een handleiding, zodat u later rustig kunt teruglezen hoe u het onderhoud uit kunt voeren. Wilt u dat het onderhoud toch door één van onze specialisten wordt gedaan dan kunt u het uiteraard ook tegen betaling door ons laten uitvoeren.

Bij Remon Waterontharders zetten we ons in voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Onze waterontharders zijn ontworpen met het oog op langdurige prestaties. Typisch heeft een waterontharder van Remon een levensduur van ongeveer 15 jaar, wat het een uitstekende investering maakt voor uw huis op de lange termijn. Bij juiste en regelmatige onderhoudsbeurten kan de levensduur van uw waterontharder zelfs verlengd worden tot 20-25 jaar.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de effectiviteit van de ionenwisselaar na verloop van tijd kan afnemen, vooral na intensief gebruik. Echter, met adequaat waterontharder onderhoud en tijdige servicebeurten kan de efficiëntie van uw waterontharder optimaal blijven.

Onze waterontharders

Remon Deluxe Tara 7

Remon Deluxe Tara 7 DW

15 jaar garantie!

Meest gekozen!
Remon Deluxe Tara 7

Remon Deluxe Tara 10 DW

15 jaar garantie!

Tara 13 en TARA 16 Dubbelwandig van Remon Waterontharders

Remon Deluxe Tara 13 DW

15 jaar garantie!

Tara 13 en TARA 16 Dubbelwandig van Remon Waterontharders

Remon Deluxe Tara 16 DW

15 jaar garantie!

Remon Deluxe Tara 13 EW

15 jaar garantie!

Tara 19 Remon

Remon Deluxe Tara 19 EW

15 jaar garantie!

Wat onze klanten zeggen

Wil je een waterontharder kopen en heb je advies nodig?

Een waterontharder kopen kan lastig zijn. Daarom staan wij klaar om je vrijblijvend te adviseren, bijvoorbeeld over welke waterontharder het beste aansluit bij jouw huishouden.

Neem contact op voor advies op maat.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.