STA STERKER MET EEN PROFESSIONELE PARTNER

RUIM 35 JAAR ERVARING!

Ik word Remon dealer

Aquamana

 

 

Aquatic

Aquamono


DE VOORDELEN VAN EEN REMON WATERONTHARDER

ONTSMETTINGSMODULE
Door middel van zoutelektrolyse maakt de waterontharder tijdens het regenereren chloor aan, waarmee bacterievorming wordt voorkomen.

De ontsmettingsmodule is eenvoudig aan- en uit te zetten.

 

ZOUTDETECTIE
De zoutdetectiemodule geeft de gebruiker een seintje wanneer het zoutreservoir moet worden bijgevuld.

 

MULTIFUNCTIONEEL (KLEUREN)DISPLAY
Het multifunctionele kleurendisplay geeft alle processen weer en maakt het instellen van de waterontharder erg eenvoudig.

Belangrijke informatie kunt u dankzij het heldere kleurendisplay in één oogopslag aflezen.

 

ELEKTRISCH BEDIEND MECHANISME
Door de elektrische aandrijving van de waterontharder is drukverlies minimaal en vinden er geen trillingen tijdens het spoelen plaats.

Daarnaast beschikt de waterontharder over een uitgestelde spoelcyclus waardoor de gebruiker overdag altijd van zacht water geniet.

 

COMBINATIE DROOG/NAT ZOUTBED
De combinatie van droog en nat zoutbed zorgt voor efficiënt zoutverbruik en optimale zuivering van het harsbed.

 

VAKANTIE
Dankzij de gemakkelijk in te stellen regeneratiecyclus wordt langdurig stilstaand water voorkomen en daarmee bacterievorming tegengegaan.

 

SCHUIFAFSLUITER
De schuifafsluiter beschermt de printplaat en het display tegen zoutdampen en waterspetters.

 

REGENERATIE
De waterontharder spoelt het meest verzadigde hars eerst, wat zorgt voor een zo efficiënt mogelijke regeneratie.

 

COMPACT HARS
Het speciale compacte hars zorgt voor een hogere uitwisselingscapaciteit.

 

MEMORY MODUS
De memory modus zorgt ervoor dat de instellingen intact blijven bij stroomuitval.

ALS REMON-DEALER PROFITEERT U VAN VELE VOORDELEN!

HOOGWAARDIGE WATERONTHARDERS

Bij Remon bent u verzekerd van hoogwaardige waterontharders. Onze waterontharders onderscheiden zich door het mooie kleurenbeeldscherm, de vakantieregeling en de ontsmettingsmodule. Daarnaast passen ze in vrijwel iedere ruimte door de keuze aan diverse formaten. Gezien de kwaliteit, de vormgeving en de specifieke functies zijn deze waterontharders een waardevolle toevoeging aan uw assortiment. Onze jarenlange ervaring op het gebied van waterbehandeling ziet u zowel terug in onze producten als in onze technische ondersteuning.

 

SCHERPE PRIJZEN

U profiteert bij ons van scherpe prijzen en interessante voorwaarden op zowel de waterontharders als het zout. Hierdoor bent u verzekerd van een sterke positie in de markt.

 

SERVICE

Wij hechten veel waarde aan de technische ondersteuning van onze dealers. Onze technische helpdesk staat dagelijks voor u klaar bij vragen over het product, de montage of bij het oplossen van problemen. Niet voor niets staat Remon Waterontharders al jaren bekend om haar goede  service. Daarnaast ondersteunen wij onze dealers graag door middel van voorlichting en  opleidingsmogelijkheden over onze producten.

 

MARKETING

Met onze kwaliteitsproducten en onze technische ondersteuning kunt u zich als dealer van Remon volledig onderscheiden van uw collega’s. Wij bieden u promotiemateriaal met uw eigen bedrijfsnaam en logo zoals folders, pull-up banners en presentatiemateriaal. Daarnaast zijn al onze waterontharders logovrij en standaard uitgevoerd met een zeer duidelijke montagehandleiding voor een snelle en  eenvoudige montage. Bij grotere afnames is het zelfs mogelijk de waterontharders te voorzien van uw eigen bedrijfsnaam en logo! Ideaal om de waterontharder uw eigen identiteit mee te geven.

 

VAST CONTACTPERSOON

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en onze dealers. Daarom werken wij met een vast aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt.