Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

BTW-vrije dagen!

Welke waterontharder komt het beste uit de test?

Met 40 jaar ervaring kunt u wel zeggen dat wij ervaring hebben in het produceren van waterontharders. Maar welk van onze producten komt het best uit de test en met welke waterontharder heeft u het beste resultaat. Wij vergelijken de test op basis van prijs/kwaliteit, stroomverbruik, zachtheid van water en persoonlijke ervaring van klanten die al meer dan een jaar een van de modellen hebben aangeschaft. 

Welke waterontharder komt het beste uit de test?

De magnetische waterontharder is helemaal populair. Het is tegenwoordig de upgrade voor uw woning of schoonheid. Zo’n waterontharder magneet is klein en betaalbaar. Maar werkt deze wel net zo goed als een traditionele zout waterontharder? Via onze hulp komt u snel en eenvoudig aan de juiste waterontharder. Wilt u precies weten hoe zo’n waterontharder werkt? Lees dan onze veelgestelde vragen.

Waterontharder

Remon Deluxe Tara

Remon Deluxe Neva

Waterontharder test

Wij geven eerlijke informatie zodat u kunt beoordelen welke waterontharder het best bij u past en geschikt is voor uw eigen huishouden. Bovenstaand hebben wij onze twee best verkochte modellen in Nederland.  

Ga snel naar:

Welke waterontharder werkt het best tegen kalkaanslag?

Zowel de Remon Deluxe Tara als de Remon Deluxe Neva zorgen voor zacht water en een resultaat van 100% kalkvrij water. U zou dus kunnen zeggen dat beide waterontharders het kalkaanslag probleem verhelpen en daardoor beide kalkaanslag tegengaan. Ze komen dus beide met 100 punten door de test!

Welk model waterontharder is de beste?

Beide waterontharders genereren zacht water en verslaan kalk in uw woning, dus wij kunnen daarvan al zeggen dat de apparaten doen wat ze beloven. Het enige verschil is dat de Remon Deluxe Tara klein en compact is voor de meterkast en de Remon Deluxe Neva geschikt is voor kelders, trapkasten en maximaal 5 personen binnen uw huishouden. 

  • Remon Deluxe Neva onderscheidt zich met een luxe en innovatief display scherm, een uniek ontsmettingsmodule waardoor het water nooit lang stil blijft staan en geen kans hebben op bacteriën en virussen. 
  • Remon Deluxe Tara onderscheidt zich door de verschillende groottes waardoor deze geschikt is voor elke huishouden en locatie binnen huis.

Welke waterontharder is het makkelijkst te installeren?

Beide waterontharders zijn zelf te installeren, het verschil is dat de Remon Deluxe Neva een los zoutvat heeft waardoor u op twee locaties de installatie moet voldoen. Nadat u een keuze hebt gemaakt wilt u zo snel mogelijk uw waterontharder in huis of geïnstalleerd hebben. Een waterontharder is zelf te installeren, met onze installatie video en handleiding. Wilt u de waterontharder laten installeren? Dat is geen probleem onze monteurs helpen u graag! Bekijk dat dan op deze pagina

Welke waterontharder moet ik kiezen in 2023?

Dit is compleet afhankelijk van uw situatie, heeft u een meterkast met weinig ruimte of een ruime meterkast waar de complete installatie neergezet kan worden. In ieder geval zijn beide waterontharders van kwaliteit en genereren ze 100% kalkvrij zacht water, daarnaast bieden ze vele extras zoals dubbele bodem, ontsmettingsmodule, vakantie module en display scherm. Wilt u weten welke waterontharder het best bij uw woning past? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een advies op maat aan. 

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.