Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Welke waterontharder is de beste?

Met 40 jaar ervaring hebben we uitgebreide expertise in het produceren van waterontharders. Maar welk van onze producten komt het best uit de test en met welke waterontharder heeft u het beste resultaat?

Welke waterontharder komt het beste uit de test?

De magnetische waterontharder is helemaal populair. Het is tegenwoordig de upgrade voor uw woning of schoonheid. Zo’n waterontharder magneet is klein en betaalbaar. Maar werkt deze wel net zo goed als een traditionele zout waterontharder? Via onze hulp komt u snel en eenvoudig aan de juiste waterontharder. Wilt u precies weten hoe zo’n waterontharder werkt? Lees dan onze veelgestelde vragen.

Waterontharder

Remon Deluxe Tara

Remon deluxe neva

Remon Deluxe Neva

Onze waterontharder test

Wij geven u net zoals de consumentenbond eerlijke informatie zodat u makkelijk beoordeelt welke waterontharder het best bij u past en geschikt is voor uw eigen huishouden. 

In onze test vergelijken we onze twee best verkochte modellen in Nederland: de Remon Deluxe Tara en de Remon Deluxe Nava. Hierbij gaan we de waterontharder vergelijken op basis van prijs-kwaliteitverhouding, het stroomverbruik, de zachtheid van het water en de persoonlijke ervaring van klanten die al meer dan een jaar een van de modellen hebben aangeschaft. 

Verder kijken we naar welk model het eenvoudigst te installeren is en welke de beste keuze is voor u in 2024.

Welke waterontharder werkt het beste tegen kalkaanslag?

We hebben goed gekeken naar de Remon Deluxe Tara en de Remon Deluxe Neva om te zien welke het beste werkt tegen kalkaanslag. Beide modellen zorgen ervoor dat het water zacht wordt en 100% kalkvrij is. Dus, zowel de Remon Deluxe Tara als de Remon Deluxe Neva zijn erg goed in het voorkomen van kalkaanslag. Ze scoren allebei 100 punten in onze test! 

Kort gezegd, als u last hebt van kalkaanslag en u wilt er vanaf, dan kiest u met een gerust hart voor de Remon Deluxe Tara of de Remon Deluxe Neva. Beide waterontharders doen hun werk heel goed en zorgen ervoor dat uw water helemaal vrij is van kalk.

Welke waterontharder is het makkelijkst te installeren?

Beide modellen, de Remon Deluxe Tara en de Remon Deluxe Neva, zijn gemaakt om zelf te installeren. Het belangrijkste verschil zit in het ontwerp van de Remon Deluxe Neva, die een afzonderlijk zoutvat heeft. Hierdoor moet u, in tegenstelling tot de Tara, op twee locaties de installatie afronden: één voor de waterontharder zelf en de andere voor het zoutvat.

Als u graag zelf de installatie wilt doen, hebben we een duidelijke handleiding voor het installeren van een waterontharder. Wilt u liever uw waterontharder laten installeren door een professional? Dat is ook mogelijk! Onze ervaren monteurs staan klaar om u te helpen. 

Lees meer over de verschillen en de voor- en nadelen van montage of zelfmontage en maak gemakkelijk de keuze.

Welke waterontharder moet ik kiezen in 2024?

Uw keuze voor een waterontharder in 2024 hangt af van wat u nodig heeft. Of u nu weinig ruimte heeft in de meterkast of juist veel plek heeft voor de installatie, beide modellen waterontharders zijn van kwaliteit en maken het water 100% kalkvrij en zacht. Ze hebben ook extra’s zoals een dubbele bodem, ontsmettingsmodule, vakantiemodus en een display scherm. 

Wilt u gebruikmaken van de voordelen van een waterontharder, maar weet u niet zeker welke waterontharder het best bij uw woning past? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag bij het vinden van de juiste waterontharder voor uw huis. 

Neem ook een kijkje bij onze veelgestelde vragen zodat u weet waar u op moet letten bij de aanschaf.

De verschillen tussen onze beste waterontharders

Het verschil tussen onze beste modellen ligt vooral in het ontwerp en de functies. Komt u er niet helemaal uit? Laat het ons weten en wij helpen u verder.

Remon Deluxe Tara

  • Bespaart ruimte: de Tara is klein en compact, speciaal ontworpen voor installatie in de meterkast. Dit maakt het een ideale keuze voor huishoudens waar ruimte een belangrijke overweging is.
  • Geschikt voor veel locaties: dankzij de verschillende groottes is de Tara flexibel en installeerbaar op verschillende plekken in huis, waardoor het aanpasbaar is aan verschillende woningen.

Remon Deluxe Neva

  • Modern scherm: de Neva onderscheidt zich door een modern display scherm. Hierdoor heeft u niet alleen handige functies, maar ook een mooi scherm waarmee u de waterontharder makkelijk gebruikt en controleert.
  • Ontsmettingsmodule: de Neva heeft een unieke ontsmettingsmodule. Deze module voorkomt dat het water stilstaat, waardoor de kans op vorming van bacteriën en virussen heel klein wordt. Dit draagt bij aan een betere waterkwaliteit in uw huishouden.

Lees hier meer over alle details van onze waterontharders.

Ervaringen van gebruikers

Onze klanten zijn zeer tevreden over de complete service en kwaliteit van Remon Waterontharders. Ze waarderen het zachte water, de top service, en het vertrouwen in het merk. De heldere informatie, duidelijke offertes, en vlotte installatie worden sterk gewaardeerd. Gebruikers ervaren ook voordelen zoals een zachtere huid, minder gebruik van producten, en minder kosten. Over het algemeen wordt Remon Waterontharders aanbevolen door tevreden klanten.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.