Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale!

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Waterontkalker

Een waterontkalker rekent af met kalk en zorgt voor heerlijk zacht water. Dat betekent minder kalkaanslag, minder schoonmaken, meer tijd voor uzelf! Bij ons kunt u met een gerust hart een waterontharder kopen

Remon Deluxe Tara 7

Remon Deluxe Tara 7

Meest gekozen!
Remon Deluxe Tara 7

Remon Deluxe Tara 10

Remon Deluxe Tara 13

Tara 19 Remon

Remon Deluxe Tara 19

Remon Deluxe Neva 12.5

Remon Deluxe Neva 12,5

Remon Deluxe Neva 25 XL

Wat is een waterontkalker?

Een waterontkalker is een apparaat dat hard water zacht maakt door de mineralen eruit te filteren, zoals kalk en magnesium. Hierdoor wordt beschadiging van apparaten verminderd en krijgt men beter smakend water.

Hoe kan ik mijn water ontkalken

Er zijn een aantal opties om er voor te zorgen dat er geen kalk in uw water terecht komt en dat is met een kalkfilter of een waterontharder. Ook wel waterontkalker/kalk ontharder genoemd. Dit apparaat zorgt er voor dat het water gefilterd wordt en 100% kalkvrij is. 

Welke waterontkalker is geschikt voor uw situatie?

Remon onderscheidt zich door haar uitgebreide assortiment waterontkalkers. Of u nu op zoek bent naar een waterontkalker voor uw gezin of voor uw voetbalclub, Remon heeft voor iedere situatie een passende oplossing.

Ons meest verkochte model is de Remon Deluxe Serie. Deze waterontkalkers zijn ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring in de waterbehandeling en bieden daarom vele voordelen:

  • Multifunctioneel kleurendisplay om gemakkelijk zelf uw waterontkalker in te stellen.
  • Enkele cilinder met slimme microprocessor waardoor u zelf de resthardheid kunt instellen.
  • Compact hars met 40% meer uitwisselingscapaciteit.
  • De vakantiemodus voorkomt bacterievorming omdat de waterontkalker ook regelmatig spoelt wanneer deze niet wordt gebruikt.
  • De optimale verhouding tussen droog en nat zoutbed waardoor klontervorming wordt voorkomen en u 30% bespaart op uw zoutverbruik.

De voordelen van een waterontkalker / kalk ontharder

Wanneer u zich aan het oriënteren bent op het kopen van een waterontkalker ook wel kalkontharder genoemd, bent u waarschijnlijk al op de hoogte van de voordelen die een waterontkalker biedt. Voor het gemak zetten we ze nog even voor u op een rijtje:

  • Geen kalkaanslag in uw douche.
  • Thee en koffie smaken beter.
  • Uw elektrische apparaten verbruiken minder stroom én gaan langer mee.
  • Schoongemaakte oppervlakken drogen streeploos.
  • U heeft minder zeep nodig.

Waarom kiezen voor een waterontkalker van Remon?

Remon Waterbehandeling (het moederbedrijf van Remon Waterontharders) zorgt al meer dan 35 jaar voor schoon, helder water. Naast dat Remon bekend staat om haar deskundigheid op het gebied van kalk ontharders, bronboringen, waterzuivering en aardwarmte is Remon ook deskundig op het gebied van waterontharding. Met ruim 45 monteurs in Nederland, is er altijd iemand bij u in de buurt. Dus heeft u vragen of wilt u een advies op maat? Maak vrijblijvend een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag bij de aanschaf van uw waterontkalker.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.