Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

Vakantiegeld-actie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Summer Sale!

BTW-vrije dagen!

Remon Waterontharder

Remon Summer Sale

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Waterverzachter

Waterverzachter kopen

U wilt een waterverzachter aanschaffen, ook wel waterontharder genoemd. Voordat u een waterontharder koopt is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar welke waterontharder het meest geschikt is voor uw situatie. Wij hebben verschillende modellen die geschikt zijn voor elke huishouden. Bent u alleen of met meerdere personen dan heeft u waterontharder nodig die afgestemd is op uw situatie. 

Bent u benieuwd naar onze waterverzachters? Of wilt u vrijblijvend advies welke waterverzachter geschikt is voor u? Neem dan gerust contact met ons op!

Soorten waterontharders

Zout waterverzachter

Met een zout waterverzachter ook wel zout waterontharder genoemd. Maakt onze waterontharder van hardwater, 100% kalkvrij zachtwater. U kunt dan genieten van alle voordelen die een waterontharder met zich mee brengt. 

Waarom Remon Waterontharders?

De prijs van een waterverzachter?

De prijs van een waterverzachter is sterk afhankelijk van uw waterverbruik en uw toekomstige plannen, ook spelen uw toekomstige wensen een grote rol. U kunt gemakkelijk en vrijblijvend advies op maat aanvragen of telefonisch onze adviseurs spreken voor al uw vragen. 

Benieuwd naar de kosten voor uw situatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Veelgestelde vragen

Bij Remon bent u niet verplicht om een onderhoudscontract af te sluiten. Door onze ontsmettingsmodule wordt het hars van de ionenwisselaar automatisch gedesinfecteerd. Dit scheelt hoge kosten want wij hoeven hierdoor niet jaarlijks langs te komen om het hars met een speciale harscleaner te desinfecteren. Door deze module wordt het hars vrijwel wekelijks automatisch gedesinfecteerd en bent u altijd verzekerd van 100% veilig drinkwater. Door onze, unieke eigen ontwikkelde, dubbele bodem in het zoutvat wordt klontvorming van het zout drastisch beperkt. Eens per jaar het zoutvat schoonmaken is hierdoor het enige overgebleven onderhoud.

Na installatie van de waterontharder voorziet onze installateur u uiteraard van een uitgebreide uitleg over de waterontharder en het benodigde onderhoud hieraan. Standaard leveren wij de waterontharder met een handleiding, zodat u later rustig kunt teruglezen hoe u het onderhoud uit kunt voeren. Wilt u dat het onderhoud toch door één van onze specialisten wordt gedaan dan kunt u het uiteraard ook tegen betaling door ons laten uitvoeren.

Bij aanschaf van een Remon waterontharder ontvangt u 30 jaar garantie op de goede werking van het hars.

Er zijn maar liefst 45 servicemonteurs dagelijks op pad om onze klanten te ondersteunen. Dit betekent dat wij in geval van storing snel bij u kunnen zijn om de storing te verhelpen.

Jazeker. Dagelijks zijn onze 45 installatie- en servicemonteurs, verspreid over onze 4 vestigingen in Leek, Marum, Dalfsen en Ospel, in heel Nederland actief. Zij voeren installatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan verschillende waterbehandelingsinstallaties. Ook onze adviseurs zijn in heel Nederland actief. Waar u ook woont, wij komen graag langs om u van gedegen advies te voorzien.

U kunt de waterontharder zo nu en dan (jaarlijks) eens goed schoonmaken. Dit houdt in dat u even een doekje door het pekelvat haalt en de buitenkant schoonmaakt. Voor het technisch onderhoud aan de besturingselementen van de waterontharder is het aan te raden een Remon monteur langs te laten komen.

Tijdens de onderhoudsbeurt zullen wij de volgende werkzaamheden uitvoeren:

✓ De harsvulling van de ontharder controleren op werking en indien nodig reinigen.
✓ Controle van kleppen, afsluiters en lekkages.
✓ Controleren scheiding drinkwater en pekelwater.
✓ Controleren van de werking van de vlotterbeveiliging.
✓ Controleren van de aan- en afvoerleidingen op lekkages.
✓ Reiniging van het besturingsventiel.
✓ Het onderzoeken van de waterhardheid na de waterbehandeling.
✓ Controle/herberekening spoelinstellingen.
✓ Diverse andere kleine controlepunten.

Na deze onderhoudsbeurt kunt u weer zorgeloos genieten van zacht water.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.