Gratis montage actie!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BTW-vrije dagen!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Eindejaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Gratis montage actie!

Voorjaarsactie

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Profiteer alleen vandaag nog van 300 euro korting tijdens de herfstactie!

BTW-vrije dagen!

Voorjaarsactie!

Operations manager

Vacature werkvoorbereider / planner

Locatie
Leek

Uren
40 uren per week

Niveau
HBO werk- en denkniveau (verkregen door opleiding of werkervaring)

Startdatum
Zo snel mogelijk

Heb jij een goed technisch inzicht en ben je op zoek naar een functie waar je veel verantwoordelijkheid draagt? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een ervaren planner/werkvoorbereider die de vele opdrachten in de particuliere markt vlot kan inplannen en een technische blik kan werpen op de verkoopopdrachten van onze waterontharders.

Je vindt het leuk om veel contact te hebben met je collega’s en met onze klanten. Je bent creatief en gedreven om de afspraken van onze monteurs zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Daarnaast beschik je over technisch inzicht zodat de monteurs voorbereid op pad gaan om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Wat zijn de werkzaamheden?

Wat zoeken wij?

Als Werkvoorbereider / Planner ondersteun je onze monteurs bij het efficiënt en logisch indelen van hun dag. Je bent creatief en gaat gestructureerd te werk om opdrachten, storingen en onderhoudsbeurten vlot in te plannen. Op basis van jouw technische kennis kun jij goed inschatten of het plaatsen van de waterontharder mogelijk is en of de monteurs extra materiaal bij zich moeten hebben. Indien nodig ondersteun je de monteurs telefonisch tijdens hun werkzaamheden. Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en je bent communicatief vaardig zodat je goed weet te schakelen tussen opdrachtgevers en je eigen collega’s.

De werkzaamheden worden verricht op onze waterontharder locatie in Leek.

Wat heb je nodig?

Wie zijn wij?

Remon is dé specialist in waterbehandelingssystemen, bronboringen & aardwarmte. Wij installeren en onderhouden al meer dan 40 jaar waterbehandelingsapparatuur. Wij hebben kwaliteit, service en continuïteit hoog in het vaandel staan.

De Remon Groep heeft vestigingen in Marum, Leek, Dalfsen en in Ospel. Daarnaast zijn wij met vier vestigingen actief in Duitsland.

Remon Waterontharders vormt een onderdeel van de Remon Groep. Bij Remon Waterontharders zijn we ervan overtuigd dat we consumenten verder kunnen helpen met zacht water. Niet alleen de voordelen van geen kalkaanslag, het positieve effect op de huid, zachte was en een betere smaak aan het water. Ook langetermijneffecten zoals het besparen op je energierekening en het beperken van het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen spelen hierin een belangrijke rol. Duurzaamheid voor het milieu vormt een prachtige synergie met de voordelen die het de consument biedt, waar Remon met passie voor duurzame energie graag zijn steentje aan bijdraagt.

Je komt te werken in ons waterontharderteam dat gevestigd is in Leek. Wij zijn een jong team dat momenteel bestaat uit 30 enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. De sfeer is informeel en iedereen is gedreven om mee te bouwen aan de groei van onze onderneming!

Kijk ook eens op onze website: www.remon-waterontharders.nl

Wat bieden wij?

En nu?

Ben je enthousiast geworden? Kom solliciteren! We ontvangen graag je cv en motivatie. We laten je weten of je uitgenodigd wordt voor een kennismakingsgesprek.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel de Vries

Laat van je horen!

Herken jij jezelf in de functieomschrijving? Stuur dan snel je sollicitatie naar ons toe! Overtuig ons van jouw kunnen met jouw motivatiebrief. Heb je vragen over Remon Waterontharders en/of de vacature? Neem dan telefonisch contact op. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Open chat
Hallo,

Bedankt dat u contact opneemt. Deze chat is enkel bedoeld voor offerte aanvragen. Overige vragen kunnen via ons telefoonnummer of contactformulier worden gesteld.